Hotel Viktorija direktore Irina Korba novērtē viesnīcas atraktivitāti

Turpinām noskaidrot, kas naktsmītnes izvēlē, atrodoties ārpus Latvijas, ir svarīgi pašiem viesnīcu vides pārstāvjiem – cilvēkiem, kam šis bizness un pakalpojums ir ikdiena. Šoreiz savus primāros faktorus atklāj Hotel Viktorija (Rīgā, A. Čaka iela 55) direktore Irina Korba.

Irinas TOP 5, kas tiek ņemts vērā, izvēloties naktsmītni:

Atrašanās vieta – maksimāli tuvu galamērķim. Negulēšu pilsētas centrā, ja dodos atpūtas braucienā, kurā visu dienu plānoju pavadīt pludmalē, un otrādi.

Cenas un kvalitātes atbilstība – šie faktori iet roku rokā. Mūsdienās iespējams atrast arī ļoti labu trīszvaigžņu viesnīcu, samaksājot tikpat, cik par sliktu četrzvaigžņu, tādējādi riskējot sabojāt prieku par atvaļinājumu.

Ēdināšanas iespējas – kaut vai pavadot viesnīcā vien 3 dienas, man nepietiks ar restorānu pirmajā stāvā. Gribu izvēlēties un ceļojuma laikā paspēt pabaudīt pēc iespējas vairāk šefpavāru meistarstiķus :)

Pietiekami plaša un kvalitatīva informācija – tas rada pirmo iespaidu ierodoties. Šeit domāju informatīvos materiālus, arī to, kā personāls visas pieejamās iespējas pasniedz.

Viesnīcu piedāvājumi ekskursijām – atraktīvas viesnīcas, kuras sagatavojušas kaut vai pastaigu maršrutus naksnīgā pilsētā, mani savaldzina uzreiz. Dažkārt braucot komandējumā, nav laika un spēka doties atsevišķās ekskursijās, lai iepazītu pilsētu. Tad šādi varianti ir vislabākā iespēja, kā nedaudz relaksēties.


Vairāk informācijas par Hotel Viktorija www.hotelviktorija.lv


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 12.04.2024 - 19.04.2024 Ar vilcienu uz Gulbeni Gulbenes novada TIC
Kāpiet vilcienā un dodieties uz Vidzemes ziemeļaustrumiem– uz Gulbeni, kur sagaidīs aizrautīgi tūrisma speciālisti un uzņēmēji, ļaujot izbaudīt | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 18.04.2024 Jaunmoku pils aicina uz Putnu dienu Tukuma TIC
Jaunmoku pils aicina skolēnus uz ikgadējo Putnu dienu 18.aprīlī. No pulksten 10:00 dabas izzinātājiem būs iespēja vērot putnus pils parkā, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.58063102sec.