Ņujorka katrā gadalaikā - ziema

Nav viena piemērota laika, kad doties uz Ņujorku – pilsētā būs, ko darīt visos gadalaikos.

Par spīti aukstajiem laikapstākļiem, Ņujorka piedāvā dažādas sezonas aktivitātes, kas var tikt izbaudītas tieši gada aukstajos mēnešos. Ķīniešu Jaunais gads, slidošana Rockefeller centrā un Ziemas restorānu nedēļa - tās ir tikai dažas no Ņujorkas ziemas iecienītākajām aktivitātēm.

Slidošana slavenajā Rockefeller centrā ir būtisks ziemas piedzīvojums, kas jāizbauda Ņujorkā. Šai slidotavai jau piešķirta simboliska nozīme, tāpēc pilsētas viesi steidz to apmeklēt. Jāņem vērā, ka slidotava būs ļaužu pilna, un arī cenas svētku sezonā būs augstākas.

Restorānu nedēļa Ņujorkā tie atzīmēta divreiz gadā – ziemā un vasarā. Šajā laikā atlasīti Ņujorkas restorāni piedāvā atlaides savai ēdienkartei. Restorānos, par noteiktu summu, būs pieejami īpaši pusdienu vai vakariņu piedāvājumi, kas sastāv no trim izsmalcinātiem ēdieniem.

Ķīniešu Jaunais gads katru gadu tiek svinēts citos janvāra - februāra datumos, taču vienmēr tas tiek sagaidīts vērienīgi. Maršējošs orķestris, akrobāti, burvji, mūziķi un milzu pūķis soļo svētku parādē, ko katru gadu apmeklē tūkstošiem cilvēku.

Bez tam, ne tikai Ķīniešu Jaunais gads, bet arī tradicionālā Jaungada sagaidīšana 31. decembrī Taimskvērā (Times Square) ir iespaidīgs pasākums. Tāpēc, ja gadās pavadīt Vecgada vakaru Ņujorkā, tā kopīga aizvadīšana ar tūkstošiem cilvēku no dažādām valstīm un kultūrām, pavisam noteikti sniegs vēl nebijušu pieredzi un izjūtas.

Tāpat arī Ziemassvētku laiks ir lielisks brīdis, kad viesoties Ņujorkā. Pēdējā brīža iepirkšanās, lai sarūpētu dāvanas saviem tuviniekiem, dažādu priekšnesumu vērošana un svētku pasākumu apmeklēšana – tas viss un vēl daudz kas cits būs iespējams šajā metropolē.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienas | Šokolādes muzejā Pūrē Tukuma TIC
30. martā, pulksten 12:00 Lieldienās Šokolādes muzejā Pūrē ir iespēja uzburt saldu, pārsteigumiem bagātu dienu! | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Aicina uz putnu vērošanas ekskursiju Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
7.aprīlī, pulksten 9.30 no Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa pagalma sāksies velo ekskursija “Braucam vērot putnus”. Pieteikšanās 63005447 | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.25772476sec.