Ņujorka katrā gadalaikā - pavasaris

Pavasaris Ņujorkā ir viens no brīnišķīgākajiem laikiem. Pavasaris atnes siltāku laiku un tāpēc rodas daudz lietas, ko paveikt un apskatīt brīvdabā. Pavasara laikā Ņujorkā var izbaudīt Lieldienu svētku pavadīšanu, apmeklēt Tribeca filmu festivālu, doties pastaigu tūrēs pa pilsētu un, protams, Centrālparku.

Par godu Lieldienām, Ņujorkā tiek rīkota svētku parāde, kas norisinās visas Piektās avēnijas garumā. Būs iespējams vērot dalībniekus, tērpušos īpašos tērpos, sākot no pavisam izsmalcinātiem līdz pat pārspīlēti trakiem darinājumiem. Parādes dalībnieki liek lietā visu savu iztēli, lai radītu spilgtākos tērpus un paliktu apmeklētāju atmiņā. Bez tam, arī suņi tiek ietērpti speciāli darinātos apģērbos. Neskaitot parādi, Ņujorkā norisinās arī daudzi citi Lieldienu pasākumi, kas būs interesanti gan jauniem, gan veciem. Ja ir vēlme Lieldienas pavadīt tradicionālāk, protams, iespējams, arī apmeklēt svētku dievkalpojumu kādā no Ņujorkas baznīcām.

Tribeca filmu festivāls tika sākts rīkot, lai godinātu Ņujorku kā galveno filmu veidošanas centru. To aizsāka aktieris Roberts De Niro un filmu producente Džeina Rozentāle, un šajā pavasarī tas norisināsies jau 13 gadu pēc kārtas. Filmu festivāla laikā būs iespējams vērot vairāku filmu pasaules pirmizrādes, dokumentālās filmas par filmu industriju, apmeklēt dažādas diskusijas, kā arī piedalīties ielu pasākumā ģimenēm Family Festival Street Fair, kurā būs daudz dažādu aktivitāšu, izstāžu un gadatirgus.

Centrālparkam ir nozīmīga loma ņujorkiešu ikdienas dzīvē. Tas sastāv no 843 akriem zemes un ezeru. Tā ir vieta, kur iedzīvotājiem patīk izbēgt no dzīves rutīnas un stresa, jo tas, pretēji pilsētai, ir zaļš un mierīgs. Pilsētas viesi bieži vien ir iespaidoti ar parka lielumu un skaistumu, jo tas rada sajūtu, ka esi citā pasaulē. Centrālparkā pieejamas arī dažādas tematiskas bezmaksas tūres, kuru laikā iespējams aplūkot nozīmīgākos objektus, piemēram, statuju "Alise Brīnumzemē" (Alice in Wonderland), strūklaku "Ūdens eņģelis" (Angel of the Waters) un Džaklīnas Kenedijas Onasis (Jacqueline Kennedy Onassis) rezervātu, no kura paveras burvīgs skats uz Manhetenu.

Par Ņujorku ziemā lasi šeit


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 01.04.2024 Skati Bauskas tūrisma objektus Lieldienās! Bauskas TIC
Lieldienu darbalaiks galvenajos tūrisma objektos. | Skatīt vairāk
Latvija
Pārgājiens Alūksnē Alūksnes TIC
Ieplāno 13.aprīli, lai trīs stundu aizraujošā pārgājienā uzzini viduslaiku mantojuma faktus, nostāstus un teikas! Dosimies Alūksnes viduslaiku pils | Skatīt vairāk
12 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 01.04.2024 Svini Lieldienas Bauskas novadā! Bauskas TIC
Esam apkopojuši Lieldienu svinību norises vietas Bauskas novadā! Foto:N.Veiss | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Uzņēmumi


Latvia Tours
,


Melngalvju nams
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.43079209sec.