Animatora darbs sniedz iespēju iegūt draugus no visas pasaules

Animatora pienākums ir izklaidēt cilvēkus, kas pavada brīvdienas, atpūšoties viesnīcā. Ir jārūpējas gan par izklaidi bērniem, gan pieaugušajiem. Turklāt, jāņem vērā, ka ir viesi, kam patīk iesaistīties aktīvās izklaidēs, bet ir tādi, kas labprāt priekšnesumus vēro no malas.

Katrīna Kalniņa ir 27 gadus jauna ekonomiste, kurai Rīgā jau vairākus gadus ir stabils darbs.  Taču, neraugoties uz to, viņa pieteicās bezalgas atvaļinājumam un pagājušā gada septembrī devās strādāt par animatoru viesnīcā Grieķijas Rodas salā.

"Sen jau gribēju pastrādāt siltajās zemēs, bet te gadījās piedāvājums darīt to, kas sirdij tuvs – deja un kustība, pie tam ar ļoti labiem nosacījumiem," stāsta Katrīna.

Viņa atklāj, ka pirms braukšanas bija pārņēmis uztraukums, "jo bija dzirdēti daudz dažādi negatīvi atgadījumi sakarā ar darbu ārzemēs". Meitene atzīst, ka sākumā nav bijis viegli: "Pirmo mēnesi bija ļoti grūti adaptēties, sāku ilgoties pēc Latvijas, bet tad, kad atradu draugus tur, viss mainījās - uz mājām vairs negribējās un gribējās palikt tur."

Katrīna pavadīja Rodas salā divus mēnešus, taču to laikā bijis daudz jāstrādā: "Strādāju sešas dienas nedēļā un +/- no 10.00-12.30, tad no 15.00-17.30 un tad no 18.45-23.00/23.30. Viena diena nedēļā bija pilnīgi brīva."

Katru savu brīvo dienu Katrīna izmantoja, lai dotos ekskursijās, un, tā kā Rodas sala nav pārāk liela, meitenei izdevies apskatīt gandrīz visu salu. Kā vienu no interesantākajiem notikumiem Katrīna atceras, ka viesnīcas viesi viņu uzaicināja kopīgi doties ekskursijā: "Viņi noīrēja kabrioletu, un mēs ar to izbraukājam visu salu, tas bija neaprakstāmi."

Katrīna atzīst, ka, strādājot Rodas salā par animatoru, kopumā viņai patika viss, vienīgās grūtības, ar kurām meitene saskārās, bija adaptācija pirmajā mēnesī. Viņa min vairākas pozitīvas lietas par savu gūto pieredzi: "Uzlabojās valodas, jo visu laiku bija jārunā ar viesnīcas viesiem un darba kolēģiem. Guvu pieredzi darbā ar bērniem, kā arī iemācījos vadīt ūdens aerobiku."

"Ja būtu iespēja, paliktu tur, bet Grieķijā sezona beidzas oktobrī, un man nācās atgriezties," stāsta Katrīna, kura šogad dosies atpakaļ uz Rodas salu un turpinās strādāt tur. Animatora darbs Katrīnai tik ļoti iepaticies, ka šoreiz viņa darbu Latvijā pamet pavisam un Rodas salā pavadīs septiņus mēnešus. Turklāt, viņa tagad būs viesnīcas galvenais animators, kas nozīmē, ka būs jāorganizē ne tikai savs, bet arī visas animatoru komandas darbs, kā arī jāuztur komandā pozitīvs noskaņojums.

"Ja patīk kustība, darbs svaigā gaisā, tad noteikti ieteiktu visiem to izmēģināt, jo tas noteikti maina cilvēka dzīvi. Tev rodas daudz jaunu draugu no visām pasaules malām, kas aicina tevi ciemos un uztur ar tevi kontaktus arī pēc sezonas," stāsta Katrīna. "Bet, ja cilvēks nav komunikabls, ir noslēgts, bieži ir sliktā garastāvokli, tad šīs darbs noteikti nav piemērots tādam."


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
"Baroka mūzikas ģēniji" Rundāles pilī Bauskas TIC
Esi aicināts uz Liepājas Simfoniskā orķestra koncertprogrammu Rundāles pilī! | Skatīt vairāk
Latvija
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienas Tukuma novadā  Tukuma TIC
Lieldienas rītā, saulei lecot, jāmazgā mute, jo tad tiekot skaists. Nu, kad mute nomazgāta, var doties svinēt Lieldienas. Svini Tukuma novadā! | Skatīt vairāk
Heršela grupas izstāde “Ciano mistērijas” Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
No 5. marta līdz 14. aprīlim Jelgavas Sv.Trīsvienības baznīcas torņa izstāžu zālē skatāma Heršela grupas darbu izstāde cianotipijas tehnikā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.74939489sec.