Georgia Travel RSP: Kā kļūt veiksmīgam politiķim Gruzijā

Iepriekšējie raksti par Gruziju ir pieejami - šeit.

Mums nolikta tikšanās ar svarīgas Gruzijas valsts iestādes vadītāju. Iepriekš esam nosūtījuši e-pastu ar vairākiem priekšlikumiem tūrisma attīstības politikai, vadītājam tie iepatikušies, tā nu esam ielūgti visu apspriest klātienē. Vēl šorīt saņemu zvanu no vadītāja palīga ar jautājumu, vai tiešām, tiešām būsim. Jā, būsim.

Mirkli vēlāk man zvana satraukts kolēģis. Esot saņēmis e-pastu no paša iestādes vadītāja ar sajūsmas pilniem vārdiem, cik lieliski mūsu priekšlikumi, taču tikties šonedēļ diemžēl nevarēšot. Taču labā ziņa - varēšot kaut kad pēc nedēļas, mēneša vai vēl vēlāk. Kad nu Dievs būs lēmis.

Ne mazāk satraukta zvanu atpakaļ iestādes vadītāja palīgam un prasu, kāpēc tikšanās pēkšņi atcelta. Nu mums pievienojas trešais satrauktais - vadītāja palīgs, kurš arī vairs nesaprot neko. Jo nekādu tikšanos neviens atcēlis nav, un tagad jautājums, kurš uzlauzis iestādes vadītāja e-pastu un rīkojas viņa vārdā.

Tā nu ņemamies putās, izspēlējam dažādas sazvērestības teorijas, līdz beigās tā uzmanīgāk ieskatos e-pasta adresē, no kuras mums pienākusi atvainošanās par tikšanās atcelšanu. Un izrādās, ka, kaut arī ļoti ļoti līdzīga, tā nemaz nav šīs valsts iestādes vadītāja e-pasta adrese. Un, šķetinot pavedienu tālāk, atklājas, ka mūsu priekšlikumi kaut kādā nejaušā ceļā aizgājuši uz divām praktiski vienādām e-pasta adresēm Gruzijā, atšķirība tikai 2 burtos. No kurām viena pieder lielas valsts iestādes vadītājam, bet otra - kaut kam līdzīgam kā mans mandarīnu fasētājs no Batumi.

Tas gan nav nekā fasētāju traucējis sajusties svarīgam, saņemot priekšlikumus valsts politikas veidošanā. Tiesa, brīdi vēlāk viņš drusku satrūcies no savas atbildības Gruzijas un visas pasaules priekšā un izlēmis, ka labāk pie sarunu galda ar mums apsēdīsies kaut kad vēlāk. Bet apsēdīsies obligāti.


Sarmīte

Georgia Travel RSP

Travel RSP rakstus par Gruziju variet lasīt arī - šeit.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Kemperu noma Eiropā Estravel Latvia
Plānojot atvaļinājumu - Kemperu noma Eiropā! Jauns un aizraujošs ģimenes ceļojumam! | Skatīt vairāk
no 71 EUR
Uzņēmumi


Jūrmalas TIC
,


Estravel Latvia
,


Latvia Tours
,


Riga Islande Hotel
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.37402606sec.