Ceļotāja stāsts: Īsā versija par ceļojumu uz Varšavu

Ceļojumu stāsta konkursam savu dalību pieteikusi Gita Memmēna, kas dalās ar piedzīvoto Polijā.

Pirmo reizi Varšavu apmeklēju 2006. gadā un pēc gandrīz 10 gadiem, bija atkal prieks pabūt valstī, no kuras uz Latviju atceļoja vectēvs. Šis brauciens bija dāvana un ar baudu un patiku atsaiņoju to dienu pa dienai.  

Divām draudzenēm, kuras labprātāk vasaras laikā izvēlas vieglus ēdienu, Varšavas "Fit & green" kafejnīca bija pirmais, kas uzrunāja un deva spēku vairāku stundu pārgājienam pa zināmākām un mazāk zināmākām Varšavas vecpilsētas ielām.

Te būs daži lieli plusi par labu Varšavas apmeklējumam:

+ Fotomīļiem daudz & interesantu brīvdabas ekspozīciju un izstāžu.

+ Veģetāriešiem, vegāniem un citādi domājošiem ir specializētas kafejnīcas un restorāni par, salīdzinoši ar Latvijas cenām, draudzīgām naudiņām. Un, kas pats patīkamākais, kvalitāte - super, un ēdienu daudzveidība nebeidz pārsteigt.

+ Mūzika, mūzika un vēlreiz mūzika... Krāsas, krāsas un vēlreiz krāsas... košums! Bauda ausīm un acīm. Tas, kas pirmajā mirklī izskatās pēc puķu tirgotavas, izrādās ir kafejnīca izdekorēta ar dzīviem ziediem. Uz ielas krēsli ar pogām, kuras piespiežot var klausīties F.Šopēna mūziku. Tāda sajūta, ka visa vecpilsētas daļa un tuvākā apkaime ir viens liels mākslas darbs.

+ Nepārtraukti pārsteigumi - Varšavas modes nedēļas desmit gadu jubilejas skates un tirgus iela, Kaukāzu kultūras dienas, Teātra dienas u.c.

+ Varšavas apceļošanai iespējams iznomāt divriteni un atstāt to sev ērtā vietā, idejas maršrutiem var pasmelties tūrisma informācijas centru kartēs vai Varšavas tūrisma mājas lapā.

+ Varšava iedvesmo!

Varšavas vecpilsētas noskaņa nedaudz atgādina Tartu, jo līdzīgi kā Igaunijā, Varšavas vecpilsētas tuvumā atrodas universitāte un citas izglītības iestādes. Viena no mūzikas katedras prasībām audzēkņiem ir tāda, ka viņiem ir jāspēlē uz ielām. Meiteņu trio ar vijoli un čellu, puisis ar ģitāru, meitene ar arfu... . Tas ir tik burvīgi, kad padomāts par to kā sadarboties un padarīt pilsētas vidi patīkamu, uzrunājošu un iedvesmojošu.

Iesaku izbaudīt ne vien tālākus tūrisma galamērķus, bet arī kaimiņu valstis.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.38522196sec.