Viedoklis: Ko saviem apmeklētājiem piedāvā «izlaušanās spēle» Xroom.lv?

Ja šķiet, ka dzīve rit pārāk vienmuļi un gribas tai piešķirt nedaudz asumiņa vai arī, ja vienkārši vēlas pavadīt lielisku laiku kopā ar draugiem – izlaušanās spēles "Xroom.lv" apmeklēšana ir īstā izvēle! Četras spēļu istabas, kas piemērotas ka bērniem – tā pat senioriem! "Travelnews.lv" redakcija vēlējās uzzināt vairāk par šo piedzīvojumiem bagāto atrakciju un taujāja par iespējām, ko tā sniedz, kā arī par to, vai cilvēkus maz interesē šādas nervus kutinošas atrakcijas?!

Aiga Jankuža, izlaušanās spēles "Xroom.lv" administratore

"Xroom.lv" piedāvā četras spēļu istabas, no kurām izvēlēties sev vispiesaistošāko – "Harijs Poters un slēgtā istaba", "Ceļojums uz Padomju istabu", "Šerloks Holmss un karaliskie dārgumi" un "Džeimss Bonds un bankas laupīšana"! Šo spēļu tematikas ir domājusi un gatavojusi Madara Skukovska, uzņēmuma īpašniece, kopā ar diviem saviem draugiem.

Galvenokārt visas istabas ir veidotas tā, lai tās, pirmkārt, varētu iziet stundas laikā, otrkārt, lai nebūtu nekādu ierobežojumu, proti, istabās varētu iet gan pieaugušie, gan arī mazi bērni. Novērojam, ka tieši bērni diezgan daudz apmeklē "Xroom.lv" un var redzēt, ka pēc tam viņi ir apmierināti, jo istabās ir ļoti daudz dažādi atribūti, ko var paņemt, aptaustīt – tas bērnus sajūsmina un iepriecina! Līdz ar to mums noteikti nav nekādu ierobežojumi – "Xroom.lv" var apmeklēt jebkura vecuma pārstāvji, arī seniori, kuri vēlas piedzīvot ko jaunu un vēlas pārbaudīt savas spējas!

Ik pa laikam piedāvājam arī dažādas akcijas, kas tiek ievietotas mūsu lapā "Facebook.com". Piemēram, pēdējā akcija bija tieši "Facebook.com" lapā, kurā varēja laimēt bezmaksas spēli uz kādu no mūsu izlaušanās istabām. Grūti pateikt, vai šādu akciju dēļ cilvēku interese ļoti palielinās... Bet, šķiet, kanedaudz lielāka paliek gan!

Savu atpazīstamību veicinām, veidojot dažādas akcijas, arī sociālajos tīklos. Tāpat dažādās vietās ir atrodami mūsu bukletiņi, bieži piedāvājam arī atlaides skolēniem, ģimenēm!

Uz "Xroom.lv" var doties gan divatā, gan grupā no divām līdz četrām personām –  vienlīdz laba izklaide tā būs gan divatā ejot, gan grupā. Uz jautājumu kā ir labāk - tas ļoti atkarīgs no pašiem cilvēkiem, kas nāk. Kā viņi spēj sadarboties un runāt savā starpā! Mēs piedāvājam arī koorparatīvos pasākumus un bērnu ballītes - varam pielāgoties īpašiem pasākumiem!

Šobrīd, manuprāt, vispopulārākā no istabām ir "Harijs Poters un slēgtā istaba" –  taču tā arī nemainīgi ir viena no pieprasītākajām! Arī mūsu jaunākā istaba "Džeimss Bonds un bankas laupīšana" ir apmeklētāju iecienīta!

Mums svarīgākais ir tas, lai apmeklētāji jūtās labi, tāpēc, ja, piemēram, cilvēki pašu spēkiem netiek galā ar uzdevumu – katrā istabā ir telefons, ja ir apjukuši vai nesaprot kaut ko, tad droši arī zvana un prasa palīdzību un mēs, protams, arī palīdzam! Noteikti nav mērķis uzstādīt kādu rekordu - par to, cik cilvēki būtu izkrituši!

Xroom.lv ir aizraujoša izlaušanās spēle, kuras laikā 2-4 cilvēku komandu ieslēdz istabā un, meklējot apslēptas atslēgas, pavedienus un norādes, jācenšas tikt ārā ierobežotā laika posmā - 60 minūtēs. Xroom.lv spēle sagadās neaizmirstamus mirkļus atzīmējot dzimšanas dienu, vecpuišu/vecmeitu ballīti, korporatīvo pasākumu vai jebkuru citu brīdi, ko vēlaties pavadīt jautrā draugu kompānijā.

Xroom.lv atrodas lieliskā vietā - Vecrīgā, Zigfrīda Annas Meierovica bulvāris 14.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 23.04.2024 Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU PILIS UN PILSKALNI” | Skatīt vairāk
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
Orientēšanās sezona sākas jau 16.aprīlī! Alūksnes TIC
Orientēšanās pasākumam HORIZONTS šogad lieli svētki - uzsākta 40.jubilejas sezona. Tiekamies jau otrdien, takās kas bija tik populāras! | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46755195sec.