Veronika Grīnvalde: Tenerifē esam jau ceturto nedēļu

Tūrisma kompānijas “Antario” direktore Veronika Grīnvalde jau ir iedzīvojusies Kanāriju salā Tenerifē, un dalās savos iespaidos par epidemioloģisko situāciju un sadzīvi mūžīgā pavasara salā.

Ar pirmo čarterreisu no Rīgas atlidoju uz Tenerifi un jau esam šeit ceturto nedēļu! Covid-19 situācija šeit ir labāka, nekā Latvijā. Ir sejas masku režīms, cilvēki viens otram blakus nestāv un neviens neklepo. Sauļošanas krēslus dezinficē pēc katra tūrista.

Viesnīcā pirms ienākšanas restorānā personāls mēra tūristiem temperatūru, un ienākot obligāti ir jādezinficē rokas. Mēs dzīvojam viesnīcā ar ēdināšanas tipu viss iekļauts.  Šeit nekādas izmaiņas sakarā ar Covid-19 nav, tikai visur dezinfektori. Var vien teikt, ka šāda kārtīva man patīk, it īpaši tādēļ, ka ceļoju ar bērniem

Salā viesnīcas ap 75 % ir aizvērtas, bet tas netraucē atpūtu. Piemēram, var mierīgi atpūsties pie jūras labākā pludmalē, kur iepriekš, pirms pandēmijas, pēc 11 no rīta nebija vietiņas, kur pat dvieli nolikt vai noīrēt krēslu. Tagad tas ir iespējams, un ievēro arī distanci.  

Kafejnīcas strādā, bet arī ne visas. Tajos rajonos, kur vairāk viesnīcu, kafejnīcu ir mazāk, bet tur, kur dzīvo vietējie vai arī ir apartamenti tūristiem, strādā restorāni, bāri un diskotēkas.

Pirms ienākšanas veikalā obligāti nepieciešams dezincificēt rokas - ja aizmirsti, pārdevēji par to atgādina. Veikali – tā ir atsevišķa tēma. Jau esam nopirkuši papildus čemodānu, un, iespējams, būs nepieciešams vēl viens. Dažos veikalos apģērbu drīkst pielaikot, citos ne.

Lai arī ir pandēmija, tomēr pieejams arī visai plašs ekskursiju klāsts. Esam jau paviesojušies “Monkey park”, “Loro Parkā,”, darbojas arī akvaparks, ir iespējas aizbraukt uz Teides vulkānu, doties jūras ekskursijās, lai apskatītu delfīnus, doties izbraucienā ar kvadracikliem un vēl citas iespējas.

Šeit ir plašas iespējas arī atpūtai bērniem – darbojas rotaļu laukumi, ūdens slidkalniņi. Mums šeit ļoti patīk, te ir savādāka atmosfēra. Gaidām lēmumu no valsts institūcijām, un tikai tad brauksim mājās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Kruīzs uz Visbiju, no Tallinas Estravel Latvia
Pirmatnīgā un neatkārtojamā - Gotlandes sala // Vietu skaits ierobežots, kruīzs no Tallinas // 2 naktis // | Skatīt vairāk
no 121 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.30704808sec.