Savvaļas parki pasaulē, kur doties dzīvnieku mīļiem [1]

Ikvienam nākas ikdienā saskarties ar stresu. Tomēr labā ziņa ir tāda, ka nereti dienas stresa devu iespējams pārvarēt, aplūkojot un spēlējoties ar dzīvniekiem. Vai tas ir kaķis mājās vai kas eksotiskāks ārpus mājas - tas jau katra paša ziņā. Galvenais palūkoties kā tie dodas savās ikdienas gaitās un ātri vien savi uztraukumi pazūd. Tomēr ieteicams nedoties uz zooloģisko dārzu, bet gan ko dabīgāku. Ārzemēs tūristiem tiek piedāvāti ceļojumi un ekskursijas, kurās var apskatīt, kā dzīvo dabā aizsargājamie dzīvnieki.

"The Lou Guan Tai" Savvaļas dzīvnieku aizsardzības centrs, Ķīna

Centrs ļauj saviem brīvprātīgajiem viesiem aplūkot aizsargājamās Ķīnas pandas. Apmeklētāji var tās pabarot un palīdzēt iztīrīt pandu būrīšus. Centrā ir arī iespējams rezervēt tūristu grupu vizītes.

"Gombe Stream" nacionālais parks, Tanzānija

Gombe nacionālajā parkā iespējams aplūkot ka savvaļā dzīvo šimpanzes, kas tiek uzskatītas par cilvēku tuvākajiem radiniekiem no dzīvnieku pasaules. Vizītes laiks viesiem tiek ierobežots, bet tā ir pieredze, kas ilgi paliek atmiņā.

Dartmūras nacionālais parks, Devona, Lielbritānija

Šajā nacionālajā parkā iespējams aplūkot piekūnus, kuri tiek uzskatīti par ātrākajiem putniem pasaulē. Neaprakstāmas ir sajūtas, kad piekūns nolaižas uz viesa rokas un uzlūko to ar savu cēlo skatienu.

Skandināvijas Arktika, Zviedrija

Zviedrijā Sāmu tautas tradicionālais transporta līdzeklis ir ragavas ar suņu pajūgu. Šo atrakciju Sāmu viesiem ieteicams izbaudīt, apmetoties ciematos un iepazīstoties ar Sāmu tradicionālo dzīvesveidu.

Kaikoura, Jaunzēlande

Pilsētā Kaikoura tūristiem iespējams izbaudīt braucienu ar katamarānu un aplūkot vaļus. Tūristiem iespējams sajusties maziem, aplūkojot milzīgos dzīvniekus un to dzīvesveidu.

"Bio-Ken" čūsku fermas, Kenija

Kenijā ceļotājiem iespējams aplūkot kobras, pitonus, odzes un citu sugu čūskas, pastaigājoties pa vietējiem parkiem, džungļiem vai fermām, kur specifiski audzē čūskas. Nav iespējams pilnībā pierast pie šiem radījumiem, bet tie sniedz ceļotājiem eksotiskas sajūtas.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Gaida 07/27/2017 11:40 Manuprāt, nekā skaistāka par Serengetti Tanzānijā nav! Ta ir milzīgs tukstošgadīga vulkana krāterī. Fantastika!!!

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Augšdaugavas novadā. TAKA
Augšdaugavas novada tūrisma objektu darba laiks Lieldienās. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.03.2024 - 02.04.2024 Jautrās Lieldienas Katiņkalnā  Alūksnes TIC
1. aprīlī 14.00 Veclaicenes pagasta “Katiņkalnā” Jautrās Lieldienas – April, april! Ripināsim, krāsosim olas un brauksim ar Pupsikbāni! | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.97305894sec.