Lidmašīnu biļetes - viena no populārākajām lietām, ko 2017.gadā iegādājas amerikāņi

Nesen Amerikas Savienotajās valstīs veikta patērētāju aptauja norāda, ka aviobiļetes ir viens no populārākajiem lielajiem pirkumiem, ko iegādājas amerikāņi.

Aptaujas dalībnieki atbildējuši, ka lidmašīnu biļetes iegādājas biežāk nekā, piemēram, mēbeles, datortehniku, viedtālruņus vai citas elektroierīces. 41 procents no aptaujātajiem amerikaņiem atbildējuši, ka pastāv "diezgan liela iespēja" vai ir "ļoti iespējams", ka vēl līdz gada beigām tie iegādāsies kādu aviobiļeti (neraugoties uz to, ka daudzi jau to ir darījuši šogad).

Tomēr šī statistika tikai pieaug, raugoties uz amerikāņiem ar lielākiem ienākumiem - starp patērētājiem, kuri gadā pelna vairāk nekā 75 tūkstošus eiro (vidējais atalgojums ASV ir 45 tūkstoši dolāru gadā), divas trešdaļas atbildējuši, ka pastāv "diezgan liela iespēja" vai ir "ļoti iespējams", ka viņi iegādāsies aviobiļetes.

"ASV ekonomikai turpinot būt uz pareizā ceļa un arī brīvdienu/atvaļinājumu sezonai strauji tuvojoties, amerikāņi jau šobrīd apsver iegādāties lielus pirkumus - tostarp arī aviobiļetes," sacīja aptaujas veidotāju Bankrate.com kredītkaršu analītiķis Robins Saks Frankels. Viņš piemetinājis, ka cilvēki, kas plāno savu budžetu, vienmēr plāno uz priekšu un arī rūpīgāk izvēlas maksājumu veidu, kādā veidā maksāt par lielajiem pirkumiem. ASV nereti ir iespējams atgūt zināmu daļu samaksāto atpakaļ, ja maksāts ticis ar kredītkarti.

Statistikas dati norāda arī to, ka visvairāk aviobiļetes plāno iegādāties 40-50 gadīgie amerikāņi. Pretēji tiem, millēniāļu paaudze šobrīd plāno iegādāties datortehniku.

Amerikāņu pieprasītākie galamērķi šogad ir Tuvie Austrumi - Beiruta, Telaviva, kā arī Āfrika - Nairobi, Kenija un Kasablanka, Marokā.

Protams, arī ierastie "eirotripi" jeb Parīze un Londona ir pieprasīti galamērķi rudens sezonā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.04.2024 - 30.04.2024 Tet Rally Latvia Liepājas reģiona TIB
Liepājā notiks pilsētas ātrumposms, Tet Rally Latvia uzvarētāju noskaidros Dienvidkurzemes novada Vecpils autotrasē. | Skatīt vairāk
Māra Upmane-Holšteine un Aigars Apinis Valmieras TIC
19.maijā pl.16.00 aicinām uz Stāstnieku Pēcpusdienu Akustikā kopā ar mūziķi Māru Upmani-Holšteini un aktieri Aigaru Apini. | Skatīt vairāk
40 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.04.2024 - 30.04.2024 ĒĢIPTE tikai no 339 EUR/personai! Latvia Tours
Kamēr ziema aiz loga vēl mēģina izspēlēt aprīļa jokus, aicinām siltā piedzīvojumā uz saulaino Hurgadu vai Šarmelšeihu! | Skatīt vairāk
no 339 EUR
Āzija un salas. Aviobiļešu akcija SKY24.LV
Pērciet līdz 02.05. - Ceļojiet maijā // Tokija, Bali, Bangkoka, Honkonga, Deli, Maurīcija... | Skatīt vairāk
no 709 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::2.85741496sec.