Kurās valstīs meklējami seksīgākie akcenti?

Katrai valodai ir savs šarms, protams. Taču ir valodas, kurām šis šarms piemīt vairāk nekā citām... Pasaulē ir aptuveni 7000 dažādu valodu un dialektu. Vai zini, kuras valodas cilvēki pasaulē atzīmē kā visseksīgākās valodas pasaulē?

CNN Travel ir veikuši aptauju, kurā noskaidrojuši pasaulē seksīgākās valodas (un arī akcentus).

10. Aregentīņu

Argentīna ir izsena vieta, kur pārvācās spāņi, itāļi un vācieši, apvienojoties ar super-libido piemītošajiem vietējiem. Valodu, akcentu un kultūru samiksējums te veidojis valodu, kas skan lepni. Argentīņu valoda izklausās kā cieši noskaņota ģitāra!

9. Taizemiešu

Taizemiešu valodā ir pieci galvenie toņi, kurus arī valodas lietotāji izmanto, runājot citās valodās. Runājot svešvalodās, īpašs uzsvars tiek likts uz vārda sākumu, bieži noraujot galotnes - un liekot klausītajam gaidīt turpinākumu. Valoda izklausās pēc Pieaugušo karaokes.

8. Brazīļu portugāļu

Brazīļu portugāļu valoda ir skanīgāka par Eiropas pasaules daļā runāto, jo šīs valodas lietotāji ir atvērtāki un karstasinīgāki. Te ikdienā tiek daudz flirtēts, cilvēki mazāk uztraucas par rītdienu un nākotni, vairāk mīl viens otru - un tieši tas arī atspoguļojas valodā. Katrs otrais teikums izklausās tā, it kā kāds gribētu jūs pavedināt...

7. Skotu

Skotu akcents ir viens no īpatnējākajiem pasaulē - to, kurš ir skots, teju uzreiz varēs atšķirt jebkur. Skotu akcentam piemīt sava melodija, tā vienkārši "slīd" no mēles, iekļaujot savus īpatnējos "aye" un cita veida izsaucienus.

6. Īru

Īru akcents nav nekas ļoti eksotisks, bet tā rada mājīguma sajūtu - īpaši vīriešos. Tas ir pacilājošs, mierīgs un rada vēlmi atkal ticēt pasaulei.

5. Britu angļu valoda

Kura gan sieviete, izdzirdot tīru un dzirdu britu angļu valodu, nesāk domāt par džentelmeņiem uzvalkos, skaistām kurpēm un pulksteņiem? Britu angļu valoda ir autoratīva, erudīta, tieša un, protams, Džeimsa Bonda valoda. Ne jau par velti Džeimsa Bonda (un viņam līdzīgu kinovaroņu) tēls valdzinājis sievietes jau gadu desmitiem...

4. Čehu

Šī valoda nedaudz līdzinās krievu valodai (vismaz no neitrāla skatītāja skatupunkta), bet tā ir nedaudz tumšāka un noslēpumaina - kas to padara par tādu kā bohēmu... Un, protams, arī tai dod savu šarmu.

3. Spāņu

Spāņu valoda ar savu agresīvo šarmu, dvēseli un kaisli, spēj apburt un ievilkt sevī ikvienu. Tomēr valoda arī ir maiga, neaizsargāta un neatkārtojama. Visi taču ir dzirdējuši slavenās telenoveles, kurās atzīšanās mīlestībā notiek ik pa 15 minūtēm! Un ne jau par velti!

2. Franču

Ko nu te daudz stāstīt - ne velti Francija un franču valoda ir simbols romancei visā pasaulē. Kur gan vēl vēlētos vest savu otru pusīti baudīt neatkārtojamu divvientulību, ja ne uz Parīzi?

1.Itāļu

Necenzēta, nesabojāta un brīnišķīga - tieši šī valoda un tās akcents ir pasaulē seksīgākā valoda. Itāļu valodu veidojuši mākslinieki - tie paši, kas veidojuši Eiropas romances un Renesances kultūru... Klausīties itāļu valodu ir teju kā nodarboties ar seksu! Valoda izklausās pēc Ferrari ražota saksofona.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 21.04.2024 Bērnu un jauniešu teātru festivāls Valmieras TIC
19. un 20. aprīlī Valmieras Viestura vidusskolā notiks XVII Latvijas bērnu un jauniešu teātru festivāls “..un es iešu un iešu!”. | Skatīt vairāk
Balkānu pērle 𝐌𝐄𝐋𝐍𝐊𝐀𝐋𝐍𝐄! Latvia Tours
Burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras ūdens, neskaitāmas senas pilsētiņas, un, protams, melnkalniešu viesmīlība. | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 23.04.2024 Sama modināšanas svētki Koknesē Aizkraukles novada TIC
Tradicionālie Sama modināšanas svētki Koknesē norisināsies 10. un 11.maijā. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55902815sec.