Kankūnā meklē cilvēku, kas būtu gatavs uz pusgadu strādāt «sapņu darbu»

Ne visiem no mums dzīvē tā paveicas, ka darbs ko mēs ikdienā darām mums tā īsteni iet pie sirds, turklāt par to vēl arī tiek labi maksāts... Taču, ja līdz šim vēl dzīvē nav paveicies - tad varbūt šī ir iespēja tieši tev!

Vai zini Kankūnu? Jā, to pašu tirkīzzilā ūdens kūrortu Meksikā, pie ASV robežas, kur ASV studenti dodas "noraut jumtu" skolas brīvlaikos? Tieši šajā tūristu idillē tiek piedāvāts teju vai sapņu darbs - kļūt par CEO (angliski - vadītāju) jeb Kankūnas Piedzīvojumu virsnieku. Atalgojums par šo amatu ir 10 000 ASV dolāru mēnesī (jeb aptuveni 8500 eiro mēnesī), līgums tiktu slēgts uz pusgadu un vakances ieguvējam sola arī apmaksāt visas citas izmaksas (piemēram, dzīvošanu Kankūnā).

Tomēr kas šajā amatā esot būs jādara?

Lai arī tas viss izklausās pēc atvaļinājuma, tā gluži nav - darba ieguvējam būs jāveido videomateriāls par viņa piedzīvojumiem Kankūnā, jāizmanto sociālie tīkli, lai reklamētu pilsētu un kūrortus, kā arī jāraksta bloga ieraksti "Cancun.com" mājaslapā. Tāpat no jaunā darbinieka tiktu sagaidīta gatavība kāpt kalnos, peldēt blakus haizivīm (nu tām, kas cilvēkus neēd... vismaz parasti), kā arī darīt visādas citas "trakas" lietas, lai cilvēki redzētu cik forša ir Kankūna - un paši gribētu uz to doties. Protams, neviens jau neliegs arī vakaros pazvilnēt pludmalē un iedzert kādu aukstu "cerveza" (alu).

Cancun.com mājaslapa top 100 kandidātus atlasīs decembrī, savukārt pieci labākie lidos uz Kankūnu janvārī, lai dzīvē cīnītos par šo - sapņu vakanci.

Ja arī tu vēlies kandidēt uz šo darbu, tev ir jābūt gatavam uzfilmēt 1 minūti ilgu video, kurā tu stāsti par sevi un kāpēc gribētu šo darbu (un vēl pāris pieteikuma formas). Un, protams, arī būt gatavam dzīvot Kankūnā pusgadu no 2018.gada marta.

https://ceo.cancun.com/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 01.04.2024 💚✈️ MELNKALNE no 365 EUR/pers.! Latvia Tours
Fantastiskais Kotoras līcis, Skadaras ezers, kuru paši melnkalnieši sauc par savas valsts sirdi un dvēseli, burvīgas pludmales un dzidrs Adrijas jūras | Skatīt vairāk
no 365 EUR
Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13405609sec.