Kāda kompānija nopirkusi gabaliņu zemes uz ASV - Meksikas robežas, tikai lai apgrūtinātu «Trampa mūra» celtniecību

Apdraudēts viens no Amerikas Savienoto valstu prezidenta Donalda Trampa lielākajiem un skaļākajiem projektiem - "Trampa mūra" celtniecība, jo pasaulē slavenās spēles "Cards against humanity" īpašnieku kompānija iegādājusies zemi mūra provizoriskajā ceļā ar vienu mērķi - maksimāli likt šķēršļus mūra izbūvei.

Esam jau vēstījuši, ka netālu no Sandjēgo pilsētas ASV nesen sākusies slavenā Amerikas Savienoto valstu - Meksikas robežmūra prototipu izbūve, kurus pabeidzot, tuvākajā laikā, tiks pieņemts lēmums kuru no prototipiem veidot par īstenu mūri un celt realitātē jau uz abu valstu robežas, apgrūtinot nelikumīgu robežšķērsošanu starp abām valstīm.

Tomēr vēl pirms mūri ir sākts fiziski celt (un vispār pabeigti prototipi), tam arvien biežāk rodas dažādi sķēršļi - tajā skaitā vairāku pilsētu protesti un vēršanās vietējās ASV tiesās, liela sabiedrības pretestība un arī izmaksas. 

Taču novembra vidū ārvalstu mediji ziņo, ka mūrim varētu būt vēl kāds šķērslis - pasaulē populārās spēles "Cards against humanity" (Kārtis pret cilvecīgumu) pārstāvošā kompānija paziņojusi, ka iegādājusies zemi uz ASV - Meksikas robežas, kur paredzēts celt jau minēto mūri. Tas darīts tikai ar vienu galveno mērķi - likt pilnīgi visus juridiskos un finansiālos šķēršļus, kas ir iespējami, lai nepieļautu mūra celtniecību.

Protams, kompānija no šādas akcijas mīnusos nav nonākusi - tā ir ieguvusi ārkārtīgi lielu mediju un sociālo tīklu uzmanību, cita starpā arī ārkārtīgi audzējot savu klientu loku. Aptuveni dati norāda, ka kompānija nopelnījusi pāris miljonus ASV dolāru ar šādu akciju - un tas bijis pirmo 24 stundu laikā.

Lai "Trampa mūris" tiktu uzcelts, vispirms gan ASV prezidentam Donaldam Trampam būs jāspēj iegūt ne tikai "Cards against humanity" piederošā zeme, bet gan zeme visa projekta - jeb ASV un Meksikas robežas garumā. Tāpat viņam būs jāspēj pārliecināt ASV Senāts par miljardu ASV dolāru lielo tēriņu nepieciešamību, ko gan ārkārtīgi daudzi eksperti apšauba, ka vispār ir izdarāms.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 23.03.2024 - 29.03.2024 Lieldienu ieskandināšanas pasākums Liepājas reģiona TIB
Ceturtdien, 28. martā, plkst. 15 Liepājas muzejs Kūrmājas prospektā 16/18 aicina ģimenes ar bērniem uz Lieldienu ieskandināšanu, | Skatīt vairāk
 Populārākais Itālijas pludmales kūrorts Latvia Tours
Pludmales kūrortā ir smilšu, platas un lēzenas, jūra silta un, turklāt, nav dziļa. Brīnišķīgi attīstīta infrastruktūra ar tradicionāli sirsnīgu | Skatīt vairāk
no 495 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienu prieki lieliem un maziem Baltic Beach Hotel & SPA
Lieldienu svētdienā, 31. martā, aicinām apmeklēt ģimenes branču un nobaudīt plašo svētku gardumu klāstu. Mazos Lieldienu svinētājus gaida | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.24818993sec.