Argentīnas futbola federācija izdevusi bukletu savējiem «kā flirtēt ar krievu meitenēm»

Pirms šovasar gaidāmā Pasaules kausa futbolā, protams, visas tās dalībnieces intensīvi gatavojas. Tomēr dažas izlases gatavojas savādāk nekā citas - kā piemēram, Argentīnas futbola federācija atradusi laiku un resursus, lai sagatavotu un izplatītu bukletu ar ieteikumiem kā Argentīnas futbola pārstāvjiem "flirtēt ar krievu meitenēm, lai tiem būtu iespējas ar tām".

Par bukletu jau iesmējuši futbola līdzjutēji visapkārt pasaulei, tomēr nevarētu teikt, ka sagatavotie ieteikumi būtu pārāk "greizi".

Argentīnas futbola pārstāvjiem (tostarp žurnālistiem) padomu sarakstā ieteikts "izskatīties tīriem, smaržot patīkami un ģērbties pieklājīgi". Tāpat vīrieši mudināti pret krievu sievietēm attiekties "it kā tās būtu kaut kas ļoti vērtīgs".

Pēc nelielās smieklu vētras internetā, Argentīnas futbola federācija gan ir atsaukusi sevis sagatavoto materiālu un paziņojusi, ka tā bijusi kļūda. Federācija atvainojusies visiem un vēstī, ka veiks iekšējo izmeklēšanu.

Bukletā ietverti arī noderīgi padomi - piemēram, pamata frāzes krieviski, dati par Krieviju un tās cenām u.c. Tomēr šoreiz galveno uzmanību pievērsusi bukleta sadaļa tieši par to, "kā flirtēt ar krievu meitenēm".

Šajā sadaļā rakstīts, piemēram "tāpēc, ka krievu sievietes ir tik skaistas, daudzi vēlas tikai gulēt ar tām, tomēr tām ir sava personība un jūtas. Neuzdodiet stulbus jautājumus par seksu - Krievijā šī tēma ir ļoti privāta un netiek iztirzāta publiski".

Tāpat bukleta sadaļā mudināts vīriešus uzņemties iniciatīvu un uzvesties pašpārliecināti. Arī dāvanas nenākot par ļaunu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
4 personām - aktīva atpūta Igaunijā Estravel Latvia
1 nakts 4 personām aktīvās atpūtas kūrorta viesu mājā, brokastis un atpūtas piedāvājums | Skatīt vairāk
no 370 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Dzīvas mūzikas vakars  Park Hotel Latgola
Nobaudi vakaru restorānā "Plaza" ar grupu "Nostalgie"! Dzīva mūzika un Daugavpils ainava no viesnīcas 10. stāva papildinās nesteidzīgo atpūtas vakara | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.21909189sec.