Britu studenti savāc naudu universtātes apkopēja ceļojumam

Ar labu darbu izcēlušies Bristoles universitātes studenti, kas pūļa ziedošanas kampaņā savākuši 1500 mārciņas (ap 1700 eiro), lai kāds "ļoti pozitīvs un patīkams cilvēks" - universitātes apkopējs varētu doties atvaļinājumā uz Jamaiku, kur mīt viņa ģimene.

Lai arī studentiem vienmēr ar naudu "ir kā ir", 1700 eiro tikuši savākti nedēļas laikā - kopumā noziedojuši 230 ziedotāji, kas vēlējušies izdarīt kādu labu darbu.

Par apkopēju Hermanu Gordonu zinātāji saka, ka viņš ir "laimes un pozitīvisma iemiesojums". Ceļojuma čeks, kopā ar zīmīti "no Brisoles studentiem" nodots pašam Hermanam pašam, kurš saņemot dāvanu izplūdis asarās. Studenti viņam pateikušies par "pozitīvo enerģiju, ko viņš ienesis universitātē gadu garumā".

"Tu esi padarījis mūsu dienas gaišākas un mēs vēlamies, lai tu zini, ka mēs tevi mīlam un novērtējam," sacīja studentu pārstāvis, nododot dāvanu. "Ja kādreiz kāds vēlas iemeslu pasmaidīt, tad dodaties parunāt ar viņu kādu minūti vai divas".

Hermans par apkopēju universitātē strādā jau 12 gadus. Pēc dāvanas saņemšanas par viņu painteresējušies arī vietējie mediji, kuriem viņš sacījis "Es zinu, ka būt studentam nav viegli. Viņiem pietiek lietu par ko uztraukties, tāpēc vienmēr esmu pozitīvs. Saku viņiem labas lietas un viņi saka man labas lietas. Un es viņiem novēlu svetību," sacīja Hermans.

Ideja par dāvanu nākusi no kāda anonīma Facebook ieraksta, taču ātri vien izplatījusies.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.16170597sec.