Iepazīsti 5 ceļotāju iecienītākos pārgājienu maršrutus Norvēģijas fjordos

Norvēģijas fjordi ir šauri, dziļi, izstiepti un sazaroti jūras līči ar stāviem krastiem, kuri lieliski domāti ceļotājiem, kuri vēlas aplūko apbrīnojamus dabas skatus.

The Pulpit Rock

Šī klints atrodas Lyseljord, Ryfylket rajonā, netālu no Stavangeres pilsētas. "The Pulpit Rock" ir viens no slavenākajiem tūristu galamērķiem. Pēc zināmiem datiem, apmēram 300 000 ceļotāju apmeklēja šo vietu 2015.gadā. Ceļojums ir sešus kilometrus garš un ilgst piecas stundas. Ieteicamā apmeklēšanas sezona ir no maija līdz oktobrim.  

Trolltunga klints

Šī klints atrodas Norvēģijas Haranger rajonā. Ceļojums par šo klinti ir viens no iespaidīgākajiem virzieniem Norvēģijā. Šis ceļojums ir 20 kilometrus garš un ilgst 12 stundas. Ceļojums sākas no ciema Skjeggedal, ceļojuma laikā iespējams aplūkot burvīgus dabas skatus. Apmeklētajiem ieteicams apmeklēt šo klinti laikā no 15.jūnija līdz 15.septembrim.  

The Aurlandsdalen

Ieleja tiek uzskatīta par brīnišķīgu un bagātu tās kultūrā un vēsturē. "Aurlandsdalen" un "the Naeroyfjord" , atrodas visdziļāk fjordā Sognefjord un ļauj izbaudīt pasakainas pastaigas, kuras var ilgt kaut diennakti, jo gar fjordu atrodas kabīnes, kurās ceļotāji var pārnakšņot. Ceļotāju sezona sākas jūnijā un ilgst līdz septembrim.  Skala

"Skala" tiek dēvēts par lielāko kalnu ar tā iesākumu fjordā. Kalns sniedz iespēju aplūkot ledājus, fjordu un kalnus. Kāpšana kalnā ilgst piecas stundas, kamēr nolaišanās var aizņemt no divām līdz trīs stundām. Ceļotājiem sezona ir paredzēta no jūnija līdz septembrim.

Romsdalseggen

Šo kalngalu dēvē par Norvēģijas skaistāko un vieglāk pieejamo kalngala gājienu, kas sniedz iespaidīgu skatu pār "Romsdalsfjellene" kalniem. No šī kalngala iespējams aplūkot "Trollveggen"  klinti, kā arī Molde pilsētu un Norvēģijas jūru. Gājiens ir desmit kilometrus garš un ilgst līdz astoņām stundām. Ceļojuma sezonai tiek piedāvāti mēneši no jūnija līdz septembrim.  

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.12581277sec.