Kāpēc pasaules slavenākais suši restorāns zaudējis savas 3 Michelin zvaigznes?

Tokijā, Ginzas rajona metru stacijā atrodas kāds slavens restorāns "Sukiyabashi Jiro", kas jau gadiem ticis dēvēts par labāko suši baudīšanas vietu. 2014. gadā to apmeklēja arī tā laika ASV prezidents Baraks Obama, kuru uzaicināja Japānas premjerministrs Šinzo Abe (Shinzo Abe). Obama atzina, ka tas bijis labākais suši, kādu ASV prezidents jebkad bija baudījis.

To vada 93 gadus vecais šefpavārs Džiro Ono (Jiro Ono) un viņa vecākais dēls Jošikazu (Yoshikazu). Restorāns, pateicoties rūpīgi un perfekti sagatavotiem suši bija nopelnījis trīs Michelin. Mīlestība, ar kādu tikuši pasniegti restorāna sagatavotie ēdieni, tradīciju ievērošana un autentiskās receptes likušas restorānu apmeklēt viesiem no daudzām pasaules valstīm.

Tomēr restorānam zvaigznes nupat atņemtas. Iemesls, kāpēc slavenais suši restorāns ir izņemts no 2020. gada Michelin restorānu ceļveža, ir tas, ka tas vairs nepieņem rezervācijas atbilstoši tā pieprasījumam. Restorānā vienlaikus var uzņemt tikai 10 viesus, tādēļ tas ir pretrunā ar Michelin ceļveža stilu - būt pieejamam izsmalcinātiem gardēžiem.

Michelin zvaigžņu skaidrojums

Viena zvaigzne tiek pieškirta ļoti labam restorānam savā kategorijā, kas konstanti piedāvā augstas kvalitātes standartu izpildi. Tā ir laba vieta, kur piestāt sava ceļojuma laikā.

Divas zvaigznes apzīmē ekselentu virtuvi, prasmīgi un rūpīgi radītus ēdienus ar izcilu kvalitāti. Vieta, kuras dēļ vērts izmest līkumu sava ceļojuma laikā.

Trīs zvaigznes ir apbalvojums īpašas ievērības cienīgām virtuvēm, kur ēdināšana ir augstākā mērā lieliska un pāri stāvoša visam citam. Gatavotais ēdiens ir atšķirīgs no visa pārējā, savā izpildījumā pilnīgs un izgatavots no augstākās kvalitātes produktiem. Vieta, kas pelnījusi īpašu ceļojumu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.66553307sec.