Skaistā Itālijas vecpilsētā tirgo namus par 1 eiro

Itālija jau vairākkārt nākusi klajā ar vilinošiem piedāvājumiem, kas interesentus mudina iegādāties īpašumu par nieka 1,- eiro. Šim ārkārtīgi kārdinošajam ziņojumam allaž nāk kāds nosacījumu saraksts.

Šoreiz vilinošais piedāvājums nāk no Itālijas dienvidaustrumiem - Taranto pilsētas Apūlijas reģionā. Pilsēta atrodas Salentīnas pussalā, Taranto līča krastā. Taranto vecpilsēta atrodas uz mazas salas starp līci un dabisku iekšējo ostu (Mare Piccolo), bet pārējā pilsētas daļa ir Itālijas kontinentālajā daļā. Taranto ir arī viena no nozīmīgākajām Itālijas flotes ostām.

Pilsētas kontinentālajā daļā dzīvo aptuveni 200 000 iedzīvotāji, bet Vecpilsētā – tikai 3000 cilvēku. Lai palielinātu šo skaitli, pilsētas amatpersonas ir nolēmušas piedāvāt tirdzniecībai domei piederošas ēkas tikai par 1 eiro interesentiem, kas vēlas pārcelties uz vecpilsētu.

Sākotnēji pārdošanā tiek piedāvātas 15 ēkas un tajās visās jāveic remontdarbi. Iegādājoties namu, pircējam jāapliecina, ka ēka tiks atjaunota un tā tiks apdzīvota.

Veicot renovāciju, jāņem vērā arī esošo ēku arhitektoniskais stils un estētika. "Mēs vēlamies veikt pasākumus, kas novedīs pie vecpilsētas iedzīvotāju skaita palielināšanas un attīstības," Itālijas laikrakstam "Il Corriere della Sera" teica pilsētas domes amatpersona Frančeska Vigjano, piebilstot, ka jau šobrīd novērojama interese no Ņujorkas, Milānas un Romas.

Taranto ir līdz šim vienīgā pilsēta, kas iesaistījusies Itālijā populārajā projektā, kura tirgo namus par 1 eiro (pārējie bijuši ciemati).

Vairāk par piedāvājumu lasi casea1euro.it.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92357397sec.