Cik lielu svelmi tuksnesī un aukstumu kalnos spēj izturēt slavenības?

76 gadu vecumā kāpelēt pa klintīm un augstkalni Arku nacionālajā parkā Jūtas štatā (ASV) un teju sabrukt spēku izsīkuma un nodevīga karstuma dēļ – tieši tas izdevās slavenajam aktierim un krogu īpašniekam Denijam Treho. Izrādās, adrenalīns, augstkalne un svelme var būt velnišķīgs kokteilis, kuru izturēt ne visiem ir pa spēkam.

Šis ārkārtējais notikums varēja kļūt par izdzīvošanas šova “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” lielāko izgāšanos, jo Grills savus viesus gan ved ekstrēmos piedzīvojumos, taču tie ir droši. Nelielā producentu komanda rīkojās ļoti ātri un profesionāli. Filmēšanas grupai vienmēr ir līdzi medicīniskais aprīkojums un tiek sekots līdzi, lai nevienam neiestātos organisma atūdeņošanās.

“Mums nācās reaģēt ļoti strauji, taču Denijs bija apņēmības pilns, azartisks un pēc tam atzina, ka tas bijis viens no lieliskākajiem piedzīvojumiem viņa dzīvē. Viņš ļoti vēlējās nokļūt tuksnesī, taču divas dienas ārkārtējā svelmē radīja milzīgu spēku izsīkumu,” intervijās atzina slavenais izdzīvotājs Bērs Grills.

Treho, ko televīzijas skatītāji atcerēsies pēc lomām seriālā “Anarhijas dēli” un “Spiegu bērnu” filmās, ir gados visvecākā slavenība, kas ļāvusies adrenalīnam kopā ar slaveno izdzīvošanas meistaru. Jaunākās realitātes šova “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” sērijas būs skatāmas “National Geographic” pirmdienās, no 19.aprīļa.

“Tā patiešām ir liela privilēģija, strādāt ar zvaigznēm, jo viņi mums uzticas un cer, ka mēs par viņiem parūpēsimies. Slavenībām piedzīvojumi ir iespēja uz īsu brīdi aizbēgt no ikdienā valdošās kņadas un iepazīt dzīvi no citas perspektīvas. Savukārt mēs atklātās sarunās varam uzzināt šo cilvēku dzīves cīņas un atklāt, kādi viņi ir patiesībā,” par savu darbu ar populāriem cilvēkiem stāsta Grills.

Saviem viesiem Grills mēdz sarūpēt patiešām neaizmirstamus un ekstrēmus piedzīvojumus ne tikai tuksnešos, bet arī kalnos, ledājos visā pasaulē. Šajā sezonā viņu ceļi vedīs uz Islandes ledājiem un lavas laukiem, Itālijas Dolomītiem, Kalifornijas Sjerra Nevadas kalniem, Jūtas štata kalniem un tuksnešiem.

“Tāpēc man filmās parasti ir kaskadieri, taču iešu uz priekšu kā Toms Krūzs,” pie apledojušas klints Itālijas Dolomītos, kur pat neliela kājas paslīdēšana var izraisīt katastrofu, atzīst aktieris Entonijs Makijs.

Skatītāji Entoniju atcerēsies kā Piekūna lomas atveidotāju vairākās “Marvel” komiksu ekranizācijās, taču, šķiet, nekas no iepriekš paveiktā nebija sagatavojis “Atriebēju” supervaroni piedzīvojumiem Dolomītu kalnu augstākajās virsotnēs. Te abi kopā izstaigā Pirmā pasaules kara laiku ceļus, medī sniega žurkas, runā par Entonija karjeru un tēva aiziešanu.

Bet vieta, kas tika izraudzīta noslēguma piedzīvojumam, esot padarījusi nervozu arī pašu Grillu. “Akmeņi ir nestabili, aukstums ir stindzinošs, bet augstums ir galvu reibinošs,” viņš atzīst.

Stindzinoši mēdz būt ne tikai laika apstākļi, bet arī tikšanās ar tuksneša iemītniekiem, piemēram, skorpioniem vai klaburčūskām. Ar šiem mošķiem šovā “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” nācās sastapties bijušajai NASCAR un “IndyCar” pilotei Danikai Patrikai. Starp citu, vienīgajai sievietei, kas ir uzvarējusi kādās “IndyCar” sērijas sacīkstēs. Tas notika 2008.gadā, Tvīnringas Motegi trasē Japānā.

Taču kas gan ir klaburčūskas, pat tad, ja aizšķērso ceļu uz mašīnu, salīdzinājumā ar iespēju traukties pa tuksnesi? Nekas. Atceroties savu visbaismīgāko avāriju 14 karjeras gados (252 NASCAR un 116 “IndyCar” sacensības), Patrika atzīst, ka vienu brīdi domājusi, ka ir nokļuvusi debesīs.

“Tikai nelieciet man ēst skorpionus,” saka azartiskā autobraucēja, kuru pēdējos gados aizrauj “izkāpšana no komforta zonas” un jaunu prasmju apgūšana.

Grills lepojas ar savu prasmīgo filmēšanas komandu, kuras dalībniekus viņš dēvē par “vārdā nenosauktajiem varoņiem”. Turklāt jaunākās sezonas sērijas ir filmētas pēdējā gada laikā, kad daudzviet pasaulē bija spēkā Covid-19 dēļ noteiktie pārvietošanās ierobežojumi.

Producentiem izdevās atrast filmēšanas vietas, kas bija atvērtas laikā, kad iespēja piedalīties šovā bija  Holivudas zvaigznēm. Komandā turējās savā “burbulī”, prom no citiem cilvēkiem, visur valkājot maskas un cimdus. Tāpat kopā ar šova dalībniekiem vienmēr bija ārsts un ik pēc divām dienām tika veikti Covid testi. Viesi tika nogādāti filmēšanas vietā, divas dienas intensīva darba un viss. Nekādas kopīgas atpūtas vai ballīšu, jo viesi nekavējoties tika aizvesti atpakaļ. Veiksmīgā sezona Grillam nozīmē ļoti daudz.

“Nav šaubu, ka šogad daudziem cilvēkiem visā pasaulē dzīve ir bijusi grūta, taču, ja šis laiks ko māca, tad tā ir izturība, un nav labākas vietas par mežonīgo dabu, kur to apgūt,” saka izdzīvošanas meistars.

Izdzīvošanas šova “Skrējiens savvaļā ar Bēru Grillu” jaunajā sezonā ekstrēmo izklaižu cienītājs piedzīvojumos aicinājis populāro ASV televīzijas un radio radījumu vadītāju un dižpārdokļu autoru Bobiju Bonsu (“Bobija Bonsa šovs” “Amerikāņu elks”) un viņa līgavu Keitlīnu Pārkeri, “Emmy” balvas nominantu un amerikāņu futbola (NFL) saspēles vadītāju Teriju Krūsu (“Bruklina 99”, “Dedpūls 2”, “Neiznīcināmie”), “Emmy” balvas ieguvēju, aktieri un komiķi Kīganu Maiklu Keju (“Prāta spēles”, “Izlaidums”, “Draugi no koledžas”), vairākas godalgas ieguvušo aktieri Entoniju Makiju (“Atriebēji: Noslēgums”, “Kapteinis Amerika: Pilsoņu karš, “Disney +” seriāls “Piekūns un Ziemas kareivis”), bijušo profesionālo sacīkšu braucēju un vienīgo “IndyCar” sērijas sacīkšu uzvarētāju Daniku Patriku, populāro aktieri Deniju Treho (“Mačete”, “Anarhijas dēli,” “No rieta līdz rītausmai”), aktieri, rakstnieku un producentu Reinu Vilsonu (“Birojs”, “Utopija,” “Zvaigžņu ceļš: Atklājums”).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 19.04.2024 - 26.04.2024 Lux Express Liepājas reģiona TIB
"Lux Express" no 2. maija uzsāks pasažieru komercpārvadājumus maršrutā Rīga-Liepāja. | Skatīt vairāk
Ekskursiju ceļojums - 𝐆𝐑𝐈𝐄𝐊̧𝐈𝐉𝐀! Latvia Tours
Pēc jaukā brauciena, tiem, kas Grieķijā vēlas uzturēties ilgāk, iesakām pagarināt savu atpūtu vienā no piedāvātajām Tasas salas viesnīcām. | Skatīt vairāk
no 1089 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 11.04.2024 - 01.05.2024 GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Ierobežots piedāvājuma - Hotel Jūrmala SPA Estravel Latvia
Esiet vieni no pirmajiem, kas bauda atpūtu Renovētajā Hotel Jūrmala SPA numurā un saņemiet dāvanu - neierobežotu Wellness Oasis apmeklējumju// līdz | Skatīt vairāk
no 94 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.17682791sec.