Kurp doties ceļojumā jau jūnijā

Vasara ir pievilcīgs gadalaiks ceļotājiem. "Euronews" ir apkopojis to valstu sarakstu, uz kurām var droši doties ceļojumiem jau tagad...

Horvātija

Horvātijas ieceļotājiem prasības ir vienādas gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem. Valsti var apmeklēt, ja ir sertifikāts par veiktajām vakcinācijām, PCR tests ir negatīvs vai ir pierādījums par to, ka ir izslimots Covid-19.

Grieķija

Grieķijas ieceļotājiem prasības ir vienādas gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, kas ietver sertifikātu par veiktajām vakcinācijām, negatīvu PCR tests, kas veikts 72 stundu laikā pirms lidojuma vai apliecinājums, ka ir izslimots Covid-19.

Itālija

Itālijas ieceļotājiem prasības gan vienādas gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, kas ietver negatīvu PCR testu, kas veikts 48 stundu laikā, kā arī būs jāaizpilda digitālā pasažieru kontaktu veidlapa. Valstī joprojām darbojas komandantstunda un sejas maskas ir obligāta prasība.

Malta

Malta oficiāli tiks atvērta tūristiem no 2021. gada jūnija. ES dalībvalstu, Lielbritānijas un Kanādas pilsoņi var iebraukt Maltā, uzrādot negatīvu COVID testu, kas veikts ne agrāk par 72 stundām pirms ceļojuma. Šis noteikums attiecas gan uz vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem.

Islande

Vakcinētie ceļotāji un tie ceļotāji, kuri var pierādīt, ka ir atveseļojušies no Covid-19, var ierasties Islandē bez karantīnas, bet ierašanās laikā būs jāveic pārbaude.

Melnkalne

Melnkalnē ieceļotājiem prasības ir vienādas gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, kas ietver to, ka tūristiem ir nepieciešams negatīvs PCR tests, kas veikts ne agrāk kā 72 stundas pirms ierašanās valstīs, negatīvs antigēna tests, kas veikts ne agrāk kā 48 stundas pirms ceļojuma, apliecinājums par izslimotu Covid-19 vai arī ir pierādījums, par to, ka veiktas abas vakcīnas.

Portugāle

Portugālē ieceļotājiem prasības ir vienādas gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, kas ietver negatīvu PCR testu, kas veikts 72 stundu laikā pēc ierašanās.

Maldīvu salas

Ceļotājiem, gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, dodoties uz šo valstis, būs jāuzrāda negatīvs PCR testa rezultāts, kas veikts četru dienu laikā, kopš ierašanās brīža. Karantīnas prasības nepastāv ES dalībvalstīm.

Zanzibāra

Ceļotājiem, gan vakcinētajiem, gan nevakcinētajiem, jābūt negatīvam PCR testam, kas veikts ne agrāk kā 72 stundas pirms iebraukšanas.

Meksika

Meksika ir atvērta iebraukšanai no visām valstīm, tomēr, ierodoties valstī tiks veikta temperatūras pārbaude.

Kostarika

Ceļošana ir atļauta no visām valstīm, taču pirms iebraukšanas gan vakcinētiem, gan nevakcinētiem, būs jāuzrāda digitālā veselības apliecība.


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Ekskursiju tūre Itālijā - no Rīgas Estravel Latvia
Lidojums no Rīgas, transfēri, 7 naktis 3* viesnīcā, puspansija un ekskursiju programma // 24.05.-31.05.2024. // Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 1299 EUR
4.maija svētki Alūksnē  Alūksnes TIC
Atzīmējot Latvijas Neatkarības atjaunošanas dienu, š.g. 4.maijā Bānīša zemē svinēs jaudīgi jeb kā saka vietējie “ar pilnu tvaiku”. | Skatīt vairāk
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.20159006sec.