Unikālas brīvdienu meža mājiņas Zviedrijā

Ja esat gatavi doties pilnīgā atpūtā, prom no ikdienas dzīves steigas, tad Kolabrinas (Kolabryn) viesnīca ir īstā vieta. Šī viesnīca, kas pazīstama kā "Zviedrijas primitīvākā viesnīca", ir āra mīļotāju paradīze. Īpašnieki viesnīcu raksturo kā dabisku klusuma, dabas un piedzīvojumu patvērumu skaistā meža vidē, tikai pāris stundu brauciena attālumā no galvaspilsētas Stokholmas.

Kolabrinas viesnīca ir ļoti netipiska, tās ir mazas meža mājiņas, kaut kas līdzīgs hobitu mājiņām, kas iekļaujas meža ainavā. Lai gan viesnīca ir primitīva, tā tomēr ir arī romantiska. Viesnīcā nav elektrības, ir tikai sveces sprakšķošs kamīns. Pēc klusa nakts miega, viesus pamodina putnu dziesmas un viesi var doties veldzējošā rīta peldē.

Viesnīcu 1996. gada ziemā dibināja Skinskatebergas (Skinnskatteberg) ciema iedzīvotāji. Īpašnieka ideja bija radīt nakšņošanas iespējas un apstākļus cilvēkiem, kurus interesē kokogļu dedzināšana un citas tradicionālās pieredzes un prakses.

Īpašnieks uzskata, ka viesnīcas būtība ir būt dabā, iegūt maģisku sajūtu no rīta pamostoties ar putnu dziesmām un iekurt ugunskuru.Daudzi cilvēki nevēlas doties ekskursijās, viņiem vienkārši pietiek ar laika pavadīšānu šajā unikālajā viesnīcā.

Uzturoties Kolabrinas viesnīcā, īpašnieki iesaka sagatavoties īstai glempinga pieredzei: paņemt līdzi laika apstākļiem piemērotu apģērbu, pārgājiena apavus, siltas drēbes aukstām naktīm, binokli, lāpu, guļammaisu un spilvenu, peldkostīmu, dvieļi, ūdens pudeli un dažas uzkodas.

Cenas sākas no 82 eiro par nakti un šajā cenā ir iekļautas arī brokastis, koplietošanas pirts izmantošana, guļammaiss, sveces, sērkociņi, virtuves aprīkojums un malkas izmantošana. Kā arī pieeja kopējai meža mājai.
Par papildu samaksu viesi var rezervēt pārgājienus gida pavadībā, izjādes ar zirgiem, kā arī privātu saunas un burbuļvannas izmantošanu, ir iespējams nomāt kanoe laivu un doties bebru vai aļņu safari.

Vairāk informācijas:

www.kolarbyn.se


SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
TUNISIJA no 295 EUR/pers!  Latvia Tours
Aprīļa beigas un maijs Tunisijā - laiks SPA un talasoterapijas procedūrām, siltiem saules stariem, pastaigām un ekskursijām! | Skatīt vairāk
no 295 EUR
Svinam Vācijas futbola vasaru Europcar
Apvieno savu futbola braucienu ar apskates ekskursiju pa Vāciju! Mēs piedāvājam ekskluzīvu atlaidi visiem faniem, kas ceļo uz Vāciju, lai atbalstītu | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.64556193sec.