6 skaistākie galamērķi Eiropā, kur izbaudīt SUP braucienus

Peldēšana ar dēli, kas pazīstama arī kā SUP, mūsu dzīvē ir ienākusi jau diezgan daudzus gadus. Tas ir ideāli piemērots tiem, kam patīk aktīvs dzīvesveids; tiem, kuri grib uzlabot līdzvaru virs ūdens; vai arī vienkārši baudīt braucienu, jo tas palīdz relaksēt ķermeņi.

Neatkarīgi no tā, kur jūsu ceļojumi vedīs šovasar, varat būt drošs, ka ir perfektas SUP vietas Eiropā, kur tās izbaudīt uz “pilnu klapi”.

1. Bledas ezers, Slovēnija

Bledas ezers ir ezers Jūlija Alpos, Slovēnijas ziemeļrietumu daļā, pie tā atrodas Bledas pilsēta. Un, kas var būt labāks, ja šo ezeru var aplūkot uz SUP dēļa, baudot apkārtējo skaistumu, dzidro ezera ūdeni un ļauties mierīgam braucienam. Šādā veidā ezeru aplūkosiet bez lieliem cilvēkiem pūļiem.

2. Spānija

Runājot par saulaināku klimatu, jūs nevarat kļūdīties, braucot ar SUP Spānijā. Valsts ir pilna ar iespaidīgām vietām airēšanas entuziastiem. Ne tikai izbaudīsiet to uz ūdens, bet arī iepazīsiet Spānijas kultūru ar dzērieniem un ēdieniem.

Viena no vietām, kur doties ir Zurriola pludmale, kas atrodas San Sebastianā. Apkārtne ir mājvieta dažām no skaistākajām pludmalēm un apbrīnojamām airēšanas vietām, kuras pavada plaukstoša naktsdzīve.

Ja esat piedzīvojumu meklētājs, dodieties uz Mundaka, kas tiek uzskatīta par vienu no labākajām vietām, kur doties sērfot. Kalnu un mežu ielenktā Mundaka ir gan maģiska, gan noslēpumaina apmeklējuma vieta.

3. Norvēģija

Norvēģijas sportiskie ļaudis metas visu veidu āra aktivitātēs, un viņi noteikti neatpaliek, kad runa ir par SUP. Nav daudz cilvēku, kas zina šo, bet šai valstij ir skaistas vietas, kur izbraukāt ar SUP dēļiem.

Azartiskie ceļotāji nedrīkst palaist garām Lofotenas salas, kas pavērs citādāku skatu uz zvejnieku pilsētām, jo to apskate no ūdens ir kaut kas cits. Tā kā šī Norvēģija, noteikti jāpaņem līdzi silts hidrotērps.

4. Amsterdama, Nīderlande

Amsterdama visnotaļ ir pazīstama kā velo pilsēta, taču to iepazīt tuvāk var arī pa tās kanāliem. Gar kanāliem atrodas daudzas vēsturiskas vietas, kas neliks vilties. Un labākais veids tās iepazīt, braucot ar SUP.

5. Grieķijas salas

Kad teicām, ka SUP vietu netrūks, lai kur jūs dotos šogad, Grieķijas salas lutinās ar iespējām.

Grieķijas salas ir ne tikai iemīļojuši zinātkāri tūristi, bet arī SUP mīļotāji. Supojot pa ūdeni, Grieķijas salas izskatīsies kā no pasakas uzgleznotas. Tā kā parasti tūristi izstaigā tās ar kājām, supotāji tās iepazīst no ūdens.

6. Lisabonas piekraste, Portugāle

Portugāle ir airētāju sapņu zeme, un SUP entuziasti to bieži dēvē par Eiropas supotāju galvaspilsētu. Jautāsiet kāpēc? Atbilde ir pavisam vienkārša – Portugālē ūdens ir kristāldzidrs, klimats visu gadu saglabājas vienmērīgs, kas ir ideāli supotājiem.

Pieceļoties agrāk no rīta, supotāji varēs izbaudīt nesteidzīgu mieru, peldot pa ūdeni un baudot skaistos skatus, kas paveras.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.14256716sec.