Sešas klusas, mazāk pazīstamas Grieķijas salas, kurās atpūsties šovasar

Grieķijas valdība ir izveidojusi interaktīvu karti, kurā tūristi un vietējie iedzīvotāji var izsekot COVID-19 infekcijas gadījumiem visā valstī. Kamēr karstie galamērķi, piemēram, Roda un Mikona, cīnās ar infekcijām, mazāk zināmās salas var būt īstā vieta, kur atpūsties un pavadīt labu laiku.

- Kastellorizo sala

Kastellorizo, oficiāli saukta par Megisti, bija pirmā Grieķijas sala, kuras iedzīvotāji tika pilnībā vakcinēti. Faktiski visi šīs mazās salas iedzīvotāji ir vakcinēti jau kopš janvāra beigām. Tā kā tūrisma nozarē strādā vairāk nekā 90 procenti vietējo iedzīvotāju, šī sala noteikti būs karstais punkts starptautiskajiem ceļotājiem, kuriem 2021. gadā vēlas atpūsties Grieķijā.

- Karpata sala

Šis Egejas jūras dienvidu dārgakmens, kas bieži tiek aizmirsts, atrodas starp Krētas un Rodas salām. Karpatas iedzīvotāji ir apņēmušies uzturēt dzīvas savu senču tradīcijas, un to var redzēt viņu vietējos ēdienos, mūzikā un dejās.

- Timena sala

Timena sala ir nosaukta pēc timiāna augiem, kas zied salas kalnos. Sala ir viegli pieejama ar prāmi, un lielākā daļa apmeklētāju dod priekšroku dažu stundu apmeklējumam, nevis nakšņošanai.

- Astipaleja sala

Astipaleja, kas pazīstama kā "Egejas jūras tauriņš", ir mājvieta skaistiem skatiem, tradicionālajai virtuvei un garīgajai vēsturei. Salā ir auglīgas citrusaugļu birzis un vīna dārzi, kas palīdz bagātināt vietējos ēdienus. Astipalejas pludmales ir zemnieciskas, taču no tām paveras skats uz caurspīdīgajiem debeszilajiem ūdeņiem. Kāpšana klintīs ir populāra laika pavadīšanas iespēja salā, un pēc dienas, kas pavadīta jūrā vai klintīs, var atpūsties kādā no Astipalejas slavenajām pirtīm.

- Meganisi sala

Meganisi nav tik populārs tūristu galamērķis kā citas Grieķijas salas. Tas padara to par lielisku vietu, ja vēlaties iepazīt Grieķijas salu, bez lieliem cilvēku pūļiem. Šo salu atšķirīgu padara tās akmeņainās pludmales, kuras padara ūdeni caurspīdīgu.

- Anafi sala

Anafi nav attīstīta tūrisma nozare, un tā noteikti ir paredzēta tiem, kas vēlas autentisku pieredzi. Populārākā aktivitāte ir pārgājieni. Viena no galvenajām Anafi piesaistēm ir bezmaksas kempings tās skaistajās pludmalēs.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR
GeLux - Āzijas piedzīvojumu ceļojums Estravel Latvia
Jauna izpratne par Luksu - piedzīvojumu ceļojumā Taizemē un Kambodžā // Unikāla pieredze, vairāk iekļautu pakalpojumu // 10% atlaide, rezervējot | Skatīt vairāk
no 2519 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 21.04.2024 Liepājas restorānu nedēļa aicina Liepājas reģiona TIB
Liepājas ēdināšanas uzņēmumi visus ēdienu mīļotājus un gastronomijas entuziastus aicinās doties īpašā garšu ceļojumā Liepājas restorānu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61922097sec.