Bezmaksas vasaras brīvdienas bērniem Dubaijā: «Kids Go Free»

Šajā vasarā Dubaija aicina ģimenes kopā baudīt neaizmirstamas ģimenes brīvdienas. Grezna atpūta ar bērniem pilsētas modernajās viesnīcās kļūs pieejamāka, pateicoties īpašajam piedāvājumam bērniem "Kids Go Free".

Kids Go Free ietvaros, bērni var ne tikai bez maksas uzturēties Dubaijas leģendārajās viesnīcās, bet arī apmeklēt kinoteātrus, izklaides kompleksus un daudzus pilsētas apskates objektus bez maksas, tostarp dažādi skatu laukumi un pat Tiso kundzes muzejs.

Turklāt viesi var izmantot ekskluzīvas agrās rezervācijas priekšrocības, saņemot daudz atlaižu, lai ilgāk uzturētos pilsētā un apmeklētu iespējami vairāk interesantu vietu.

Neatkarīgi no tā, vai pilsētas viesi lūkojas pēc mierīgas atpūtas pludmalē, ekskursijām kultūras iepazīšanai vai izklaides piedzīvojumiem, Dubaija vienmēr ir lieliska izvēle ģimenes brīvdienām par pieņemamu cenu. Dubaijas viesnīcu piedāvājumus jau tagad var aplūkot un rezervēt, izmantojot šo saiti: https://www.visitdubai.com/en/deals-and-offers/summer-offers?tags=Kids+go+free.

Par Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamentu (Dubai Department of Economy and Tourism) 

Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departamenta mērķis ir atbalstīt valdību emirāta konkurētspējas palielināšanā globālajā ekonomikā un tūrismā, sekmējot Dubaijas pozicionēšanu kā pasaules vadošajam tirdzniecības centram, investīciju centram un tūrisma galamērķim. Kā daļu no šī uzdevuma Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departaments virza centienus turpināt attīstīt Dubaijas daudzveidīgo, novatorisko un uz pakalpojumiem balstīto ekonomiku, piesaistīt pasaules labākos speciālistus un paātrināt produktivitātes pieaugumu. Turklāt departaments atbalsta vīziju par Dubaiju kā pasaulē labāko pilsētu, kurā dzīvot un strādāt, attīstot to un izcilu dzīves kvalitāti.

Dubaijas Ekonomikas un tūrisma departaments ir atbildīgs par Dubaijas biznesa un tūrisma sektoru plānošanu, pārraudzību, attīstību un mārketingu. Tas ir arī atbildīgs par visu veidu uzņēmumu, tostarp viesnīcu, tūrisma operatoru un ceļojumu aģentu, licencēšanu un klasifikāciju. Tā sastāvā ietilpst: Dubaijas tūrisma un komerciālā mārketinga korporācija, Dubaijas festivāli un mazumtirdzniecība, Dubaijas rūpniecība un eksports, Dubaijas investīciju attīstības aģentūra un Nodibinājums mazo un vidējo uzņēmumu attīstībai, kā arī Dubaijas tūrisma koledža, Dubaijas kalendārs un Dubaijas biznesa pasākumi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.04.2024 - 19.04.2024 Komandu rogaininga sacensības Liepājā Liepājas reģiona TIB
Jau otro gadu Liepājā notiks komandu rogaininga sacensības – 20. aprīlī Jūrmalas parkā tiks dots starts sacensībām “Liepājas Dienvidu fortu | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 10.04.2024 - 20.04.2024 Restorānu nedēļa aicina garšu ceļojumā Liepājas reģiona TIB
Liepājas restorānu nedēļa norisināsies no 12. līdz 21. aprīlim un tajā īpašās ēdienkartes piedāvās 23 Liepājas restorāni un kafejnīcas. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 05.04.2024 - 21.04.2024 Balle ar grupu “Džentlmeņu špagats” Valmieras TIC
20.aprīlī pl.21.00 aicinām piedzīvot pavasara izjūtas un ļauties dejām Pavasara ballē kopā ar grupu “Džentlmeņu špagats” Kocēnu Kultūras | Skatīt vairāk
ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.02337408sec.