Lietuvā stājušās spēkā izmaiņas ierobežojumos [1]

Ar 2022. gada 17. janvāri Lietuvā stājušies spēkā jauni noteikumi, kas paredz jaunu kārtību sejas masku nēsāšanā un izolācijas termiņā.

Turpmāk uz pasākumiem slēgtās telpās visiem apmeklētājiem, kuri vecāki par sešiem gadiem, jānēsā FFP2 sejas maskas. No šīs prasības atbrīvotas tikai personas, kuras nevar nēsāt respiratorus medicīnisku apsvērumu dēļ.

Savukārt pašizolācijas laiks, kas jāievēro pēc kontakta ar Covid-19 pozitīvu personu, samazināts līdz septiņām dienām. No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas ar koronavīrusu un var to apliecināt ar pozitīvu Covid19 testa rezultātu.

Ja persona kontaktējusi ar kādu saslimušo darbā, tad pašizolācijā jādodas, ja kontakts bijis slēgtā telpā vairāk nekā četras stundas, un distance starp Covid-19 pozitīvo bijusi mazāka par 1 metru.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

1 Ilze 01/18/2022 11:19 Lūdzu pārlasiet tekstu, pirms publicējat. Travelnews jau iepriekš ir saņēmis lasītāju aizrādījumus par šo.
1) "Turpmāk uz pasākumiem slēgtās telpās visiem apmeklētājiem" vietā jābūt "Turpmāk pasākumos, kas notiek slēgtās telpās, ....."
Lūdzu norādiet arī atsauces uz informācijas avotu.

Veiksmi darbā!
2) "No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas ar koronavīrusu" vietā jābūt "No pašizolācijas atbrīvotas tikai personas, kuras pēdējo 90 dienu laikā pārslimojušas koronavīrusu" - nepārslimo ar kaut ko, pārslimo kaut ko. Utt.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 09.04.2024 - 20.04.2024 Viesu nams “BALTIŅI” TAKA
Lieliska vieta atpūtai, kur paslēpties no pilsētas burzmas un trokšņiem. Ir iespēja baudīt spāņu virtuvi. Visus ēdienus gatavo spāņu šefpavārs! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 20.04.2024 Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk
MOTIVĒJOŠIE BRAUCIENI! Latvia Tours
👉VEIDOJIET POZITĪVA UZŅĒMUMA TĒLU. 👉APBALVOJIET LOJĀLOS KLIENTUS, DARBINIEKUS. 👉MOTIVĒJIET JAUNIEM PANĀKUMIEM. 👉SALIEDĒJIET KOLEKTĪVU, | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.96691799sec.