Lietuvas sanatorijas šogad plāno kāpināt izaugsmi

2022. gadā Eglės sanatoriju Druskininkos un Birštonā apmeklēja gandrīz 60 000 viesu no Lietuvas un ārvalstīm. Lielākā daļa ārzemju atpūtnieku bija no Vācijas, Izraēlas un Latvijas. Šogad sanatorija plāno kāpināt izaugsmi, sasniedzot līdz šim labākā 2019.gada rādītājus.

Eglės sanatorija ir viena no lielākajām ne vien Lietuvā, bet arī visā Ziemeļeiropā. "Varam droši teikt, ka esam starp Eiropas līderiem labsajūtas jomā," pauž Medical SPA "Eglės Sanatorija".

Sanatorija ir slavena ar vairāk nekā 50 gadu darba pieredzi, tradīcijām ārstniecisko procedūru nodrošināšanā, kā arī kūrortu dabiskajiem faktoriem - minerālūdens, ārstnieciskās dūņas un klimats.

Šeit kopsummā tiek piedāvāts vairāk nekā 50 dažādu testu, kas palīdz noteikt atbilstošāko atveseļošanās programmu un piemeklēt procedūras. Eglės sanatorija Druskininkos var uzņemt vienlaicīgi līdz 1300 viesiem, bet Birštonā - 730.

Kaut arī daļā sabiedrības ir cieši iesakņojies priekštats, ka veselības atpūta sanatorijā ir piemērota tikai vecāka gadagājuma cilvēkiem, mūsdienās situācija ir mainījusies.

Sanatorijas ir modernizētas, atjaunotas. Darbā tās izmanto jaunākās tehnoloģijas veselības uzlabošanai. Tiek piedāvāta gan medicīniskā rehabilitācija pēc dažādām traumām, gan atveseļojoša atpūta.

Piemēram, Eglės sanatorijas ārstniecības un rehabilitācijas pakalpojumi ir izstrādāti visām vecuma grupām - gados jaunākiem cilvēkiem, ģimenēm ar bērniem un senioriem.

Vispopulārākā ārvalstnieku vidū šeit ir SPA procedūru programma 3–6 naktīm, kas ietver ārsta konsultāciju, piecas procedūras dienā, nakšņošanu, neierobežotas ēdināšanas iespējas (bufetes tipa brokastis, pusdienas, vakariņas un vēlo brokastu, vakara uzkodu bāri) un neierobežota peldbaseina un pirts kompleksa izmantošana.

Lietuvas slavenākie sanatoriju kūrorti ir Birštona, Druskininki un Palanga. TOP 6 sanatorijas - Eglės sanatorija Druskininkos un Birštonā, sanatorija "Gradiali" Palangā, Tulpes sanatorija Birštonā, kas ir viena no senākajām. Sanatorija "Versmė" un "Mineral SPA Draugystė" jaunais korpuss. Minerālūdens šeit tiek gādāts no Druskininku dziļākā urbuma.

Viesnīcu un sanatoriju rezervēšanas platforma “Gribu Atpūsties” pieder grupai “Emoti Group”, kas kopumā darbojas piecās valstīs – Lietuvā, Latvijā, Igaunijā, Polijā un Somijā. Latvijā “Gribu Atpūsties” strādā jau 9 gadus, kā turpinājums 2011.gadā sekmīgi aizsāktajam projektam Lietuvā ar nosaukumu NoriuNoriuNoriu.lt.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienu pasākumi Alūksnē! Alūksnes TIC
Alūksnes novadā Lieldienās iedzīvotājus un viesus priecēs daudzveidīgi un koši svētku pasākumi, kuros būs iespēja spēlēt jautras spēles, krāsot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.61319399sec.