„flyLAL – Lithuanian Airlines“ internetā uzsāk biļešu tirdzniecību

Lietuvas lidsabiedrība „flyLAL – Lithuanian Airlines“ interneta portālā http://www.flylal.com/ ir uzsākusi biļešu tirdzniecību uz vairāk kā 70 pasaules valstīm. Interneta portālā var iegādāties elektroniskās biļetes uz tādām pilsētām kā Ņujorka, Pekina, Sidneja, Bangkoka un Mehiko. Biletes pieejamas par īpašām cenām. Elektroniskās biļetes tiek pārdotas uz visiem tiešajiem "flyLAL – Lithuanian Airlines“ reisiem.

Līdz šim pasažieri, kuri izvēlējās lidojumus ar lidsabiedrību „flyLAL – Lithuanian Airlines“, elektroniskās biļetes varēja iegādāties tikai uz lielākajām Eiropas pilsētām.

„flyLAL – Lithuanian Airlines“ pēc elektronisko biļešu ieviešanas ir uzsākusi vasaras sezonas biļešu izpārdošanu. Tie, kuri savus braucienus plāno jau laicīgi, var iegādāties biļetes uz tiešajiem reisiem uz 18 pilsētām, kā arī vairāk nekā uz 50 pilsētām reisos ar pārsēšanos.
Vēl viens portāla jaunums - iespēja par iegādāto biļeti norēķināties ar kredītkarti. Norēkināties būs iespējams ar jebkuras bankas kredītkarti. Iegādātās biļetes vajadzības gadījumā varēs arī apmainīt vai atgriezt atpakaļ.

Līdz ar jaunajām iespējām lidsabiedrība piedāvā īpašas cenas lidojumiem uz dažām pasaules pilsētām - biļete abos virzienos uz Ņujorku maksā no 1937 Lt (apmēram 387 Ls), uz Honkongu no 2851 Lt (apmēram 570 Ls) un uz Mehiko no 2649 Lt (apmēram 529Ls).

Ar 8. februāri sāk darboties Flylal.com mājas lapa arī latviešu valodā.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR
Anitas Celmas izstāde Valmieras muzejā Valmieras TIC
No 2024. gada 6. aprīļa līdz 29. maijam Valmieras muzeja Izstāžu namā skatāma tekstilmākslinieces Anitas Celmas personālizstāde “Atgriešanās”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 17.04.2024 - 20.04.2024 Draugu piedāvājums - Stambula, 3 naktis Estravel Latvia
Lidojums + bagāža + transfēri + 3 viesnīcā ar brokastīm // spēkā ceļojot sākot no 3 perosnām // Maijā // pārdošana līdz 19.04.! | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.46382999sec.