Klaipēdā startēs pirmā Sony Baltijas atklātā regate 2008

Sestdien, 7.jūnijā, Klaipēdā startēs pirmā Sony Baltijas atklātā regate, kurā piedalīsies burātāji no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Krievijas, Polijas un citām Baltijas jūras valstīm.

Pirmais regates maršruta posms Klaipēda – Palanga - Klaipēda notiks jau 7. jūnijā, pēc kura tiks apbalvoti pirmā posma uzvarētāji un svinīgi atklāta pirmā Baltijas mēroga regate. Jahtu rezultāti tiks vērtēti saskaņā ar saskaņā ar 2005. – 2008.gada ISAF starptautiskajiem burāšanas sacensību noteikumiem. Pēc svinīgajiem pasākumiem burātāji gatavosies nākošajam posmam Klaipēda – Pāvilosta, kas startēs 8. jūnijā.

Visas dalībnieku jahtas Klaipēdas ostā ierodas jau no 5. jūnija. Pašlaik sacensībām ir pieteikušās turpat vai 40 jahtas, kuras pārstāv visas trīs Baltijas valstis, kā arī Krieviju, Somiju un Poliju. Iespējams, regatē piedalīsies arī citu valstu burātāji.

No Klaipēdas burātāji dosies uz Pāvilostu un tālāk uz Ventspili, bet 12.jūnijā ieradīsies Roņu salā. Ar svinīgu Sony Baltic Open Regatta 08’ laureātu apbalvošanas ceremoniju, kurā balvas pasniegs Igaunijas vides ministrs Jaanus Tamkivi, 14.jūnijā Romasārē Sāremā salā, noslēgsies pirmās Sony Baltijas atklātās regates sacensības.

Sony Baltic Open Regatta 08’ patrons ir Latvijas Saeimas priekšsēdētājs Gundars Daudze. Sony Baltic Open Regatta 08’ ģenerālsponsors ir Sony.

Sony ir līderis, kas iegulda līdzekļus tehnoloģiju izstrādē. Sony aizsargā dabu un samazina nedraudzīgos izmešus, kā arī nepārtraukti pārskata savu ražošanas, darbināšanas un uzņēmējdarbības praksi, lai nodrošinātu, ka tās produkti tiek izstrādāti atbilstoši vides aizsardzības prasībām.

Sony ražo audio, video, komunikāciju un informācijas tehnoloģiju produktus globālajiem patērētāju un profesionālajiem tirgiem. Ar mūzikas, attēlu, spēļu un tiešsaistes biznesu Sony ir viens no pasaules vadošajiem patērētāju preču zīmoliem.

Regates sponsori ir Latvijas kuģniecība, Opel un Baltic International Bank.

Regates oficiālā mājas lapā www.open.baltic.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 30.03.2024 Ottes Lieldienas Alūksnes TIC
30. martā, 11:00 aicināti uz OTTES LIELDIENAS, – Viktora Ķirpa muzejā “Vidzemes lauku sēta”. Olas nodrošina Alūksnes Putnu fabrika | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 29.03.2024 Ģimenes Lieldienu atpūta Jūrmalā! Estravel Latvia
Pēdējās vietas! - rezervējiet atpūtu pavasara svētkos un izvēlieties DĀVANU no viesnīcas! // 2 naktis ģimenei + atpūtas piedāvājums + izvēlētā | Skatīt vairāk
no 450 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.13051295sec.