Ziemu no Kauņas aizdzīs ar smago mūziku

Ar smagās mūzikas festivālu “Black Spring” studenti nolēmuši parādīt Lietuvai, ka Kauņa nav sastingusi populārās mūzikas ledū. Par tradīciju kļuvušo festivālu jau trešo gadu pēc kārtas organizē Kauņas Tehniskās Universitātes Studiju Centra studentu pārstāvniecība (KTU TSC SA). Šogad 28. februārī smagās mūzikas cienītājus organizatori apņemas pārsteigt augstā līmenī ar Kauņā vēl neredzētām grupām. Senās „gvardes” pārstāvjiem pēc ilgiem laikiem vajadzētu būt pārsteigtiem, kad uz Lietuvas metāla skatuves ieraudzīs atgriezušos “Anomaly”.

„Black Spring Festival III“ – tas ir vairāk kā piecas stundas garš smagās mūzikas pasākums. Kauņas pilsētā šāda rakstura pasākumi norisinās reti, taču katru pavasari skaļi dreb visa zeme no „Black Spring Festival“ dārdēšanas. Festivāls notiks klubā „Džem Pub“. Publiku ar savu mūziku priecēs piecas grupas: divas no Lietuvas, viena no Latvijas un divas no Igaunijas.

Pirms diviem gadiem norisinājās pirmais „Black Spring Festival“, kurš pievērsa uzmanību, un visi gribētāji nemaz netika uz šo pasākumu, jo vienkārši visi neietilptu pasākuma telpās.

Festivāla „Black Spring Festival“ rīkotāji sola arī turpmāk priecēt smagās mūzikas cienītāju ausis un acis ar šādu festivālu rīkošanu Kauņā ik pavasari.

Šogad „Black Spring Festival III“ turpinās šo tradīciju: uzstāsies brutālās mūzikas radītāji „Nihilistikrypt“ (Igaunija), „Ocularis infernum“ (Latvija), „Dereliction“ un „Anomaly“ (Lietuva) kā arī igauņu leģenda „Catafalc“.

Organizatori cer uz tik pat lielu atsaucību un interesi arī šogad un aicina visus 28.februārī uz Kauņu klubā „Džem Pub“.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atlaides auto nomai Reunion salā Europcar
Izmanto 15% atlaidi savai auto nomai 2024. gada JŪNIJĀ Reunion salā! | Skatīt vairāk
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR
JAUNUMS! 𝐄𝐕𝐈𝐉𝐀𝐒 𝐒𝐀𝐋𝐀  Latvia Tours
Ceļotāji izvēlas Eviju, lai izvairītos no tūristu burzmas un izbaudītu vietējo kultūru. Šeit tūristiem tiek sniegta autentiska grieķu pieredze. | Skatīt vairāk
no 539.00 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.55205512sec.