Europa Group Hotels atklājusi jaunu divu zvaigžņu viesnīcu

Viesnīcu ķēde "Europa Group Hotels" ir svinīgi atklājusi jaunu divu zvaigžņu viesnīcu sporta un izklaides centrā " SEB Arena" Lietuvas galvaspilsētā Viļņā.

"Līdz šim mēs vadījām divus zīmolus - četru zvaigžņu kategorijas viesnīcas "Europa Royale" un triju zvaigžņu viesnīcas "Europa City". Divas zvaigznes viesnīcu tirgū pārstāvēs jaunizveidotais zīmols "Europa Stay" ", vēsta "Europa Group Hotels" tīkla finanšu un mārketinga nodaļas vadītājs Vitautas Drumelis.

Viesnīcu tīkla "Europa Group Hotels" ģenerāldirektors Romualdas Barauskas: "Lēmums par trešā zīmola izveidošanu un divu zvaigžņu viesnīcas dibināšanu tika pieņemts sakarā ar notiekošajām būtiskajām izmaiņām tirgū un aizvien pieaugošu pieprasījumu pēc šādas kategorijas viesnīcām. "Europa Stay" viesnīcas tiks klasificētas kā divu zvaigžņu viesnīcas, taču nevajadzētu uztvert to skeptiski, jo izmitināšanas pakalpojumi tiks sniegti augstā kvalitātē, kas ļaus "Europa Stay" viesnīcām pilnvērtīgi konkurēt ar triju zvaigžņu viesnīcām - tiks sniegti augstā līmeņa pakalpojumi par labāko cenu".

"Europa Stay" viesnīcas sauklis ir "The friendly hotel" (latviski - "draudzīgā viesnīca"). Pēc V. Drumelisa sacītā, "šis sauklis pilnībā atspoguļo viesnīcas koncepciju, proti, darbinieku laipnību un pieņemamas cenas. Savukārt, "Europa Stay" logotipā redzēsiet smaida fragmentu. Ceram, ka mūsu klienti, pēc viesnīcas apmeklējuma, būs pozitīvi pārsteigti un viņu cerības tiks piepildītas".

Kompleksā "SEB Arena" atvērtā viesnīca "Europa Stay" piedāvā 101 mūsdienīgu istabu, konferenču telpas un citus divu un triju zvaigžņu viesnīcām atbilstošus pakalpojumus. Viesnīcas telpās tika atvērts eiropeiskās virtuves bistro "Sports", kurā var tikt uzņemti līdz pat 140 cilvēku.

"Europa Stay" vadība prognozē, ka viesnīcas potenciālo klientu pamatkategorijas būs tūristu grupas, Viļņā organizēto sporta un kultūras pasākumu dalībnieki, ka arī korporatīvie un individuālie klienti, kuri vēlās saņemt augstās kvalitātes pakalpojumus par pieņemamām cenām.

Pēc "Europa Group Hotels" tīkla ģenerāldirektora R. Barauska teiktā, viesnīcu tīkls neapstāsies pie vienas "Europā Stay" viesnīcas izveidošanas. Šobrīd tiek plānota jaunu divu zvaigžņu viesnīcu atvēršana Latvijas galvaspilsētā Rīgā un citās kaimiņvalstīs.

"Europa Group Hotels" tīklam pieder franšīzes un vadības līgumi, kas kopā sastāda 10 viesnīcas Lietuvā un Latvijā. "Europa Royale" zīmola viesnīcas ir Viļņā, Kauņā, Klaipēdā, Marijampolē, Druskininkos un Rīgā. 2010. gadā "Europa Royale" aicinās viesus apmeklēt savu jaunu viesnīcu Rumānijas galvaspilsētā Bukarestē. Savukārt "Europa City" viesnīcas piedāvā savus pakalpojumus Viļņā, Rīgā un Liepājā.

Papildu informācija:

jaunajā "Europa Group Hotels "mājaslapā www.groupeuropa.com

vai

Finanšu un mārketinga departaments

Vitautas Drumelis, "Europa Group Hotels"

Aušros Vartu g. 6, LT-01129 Vilnius, Lietuva

Tel: +370 5 266 0775; Mob. tel.: +370 655 06909; Fakss: +370 5 2612000

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.5919621sec.