Kauņā notiks pirmais Ziemassvētku iepirkšanās festivāls

No 10.-12.12.2010 Lietuvas otrajā lielākajā pilsētā Kauņā pirmo reizi Baltijas valstīs notiks Ziemassvētku iepirkšanās festivāls Akropolis Kaunas Christmas Shopping Festival 2010”.

„Ziemassvētki un Jaunais gads ir paši brīnišķīgākie gada svētki. Tos ar nepacietību gaida gan bērni, gan pieaugušie. Tādēļ mēs nolēmām pārvērst mūsu tirdzniecības un izklaides centru lielā Ziemassvētku pilsētā, pilnā ar brīnumiem, jautrību un dāvanām. Apmeklētājus priecēs unikālas Jaungada egles, svētku tirdziņi un daždažādi pārsteigumi. Pērn mēs pārsteidzām visu pasauli, uzbūvējot īstu pili no ledus un izveidojot egles no grāmatām un šampanieša pudelēm. Nu, tad varat vien iedomāties, kādi vēl nebijuši pārsteigumi gaidāmi šogad!” teic tirdzniecības un izklaides centra „Akropolis Kaunas” vadītāja Jurgita Viršiliene.

Festivālā „Akropolis Kaunas Christmas Shopping Festival 2010” piedalīsies vairāk nekā 400 uzņēmumi no Latvijas, Lietuvas, Igaunijas, Izraēlas, Vācijas, Čehijas, Francijas, Itālijas, ASV, Polijas, Lielbritānijas, Turcijas, Indijas, Ķīnas. Uzņēmumu darbības jomas ir visai plašas un dažādas – mode, stils, skaistumkopšana, dāvanas, ēdināšana, pakalpojumu sniegšana, tūrisms, kultūra, sports, veselība, preces sadzīvei un mājai. Iepirkšanās festivāla Akropolis Kaunas Christmas Shopping Festival 2010” laikā visos tirdzniecības un izklaides centra „Akropolis Kaunas” veikalos visām precēm būs spēkā atlaides no 30 līdz pat 90 procentiem!

“Visā pasaulē tradicionāli notiek iepirkšanās jeb šopinga festivāli. Tā kā mūsu tirdzniecības un izklaides centrs ir lielākais šajā reģionā, nolēmām izveidot tradīciju – katru gadu Kauņā organizēt īstu Ziemassvētku laika iepirkšanās festivālu visām Baltijas valstīm, Polijai, Kaļiņingradas apgabalam un Baltkrievijai. Kauņas ģeogrāfiskais novietojums ir vienkārši lielisks – attālums līdz daudzām Latvijas, Baltkrievijas, Krievijas un Polijas pilsētām nepārsniedz 300 kilometrus! Festivāla galvenais mērķis ir piesaistīt „šopinga fanus” no visas Austrumeiropas, reprezentēt Kauņu kā pilnvērtīgu alternatīvu Eiropas modes galvaspilsētām, kā arī veicināt iekšzemes tūrismu,” skaidro „Akropolis Kaunas” vadītāja Jurgita Viršiliene.

Pēc viņas teiktā, „Akropolis Kaunas” piedāvās pircējiem galvu reibinošas atlaides, kā arī daudzveidīgas izklaides iespējas.

„Akropolis Kaunas Christmas Shopping Festival 2010” būs svarīga loma kā iekšzemes tūrisma veicināšanā, tā arī „lielā” tūrisma industrijā. Ievērojamās atlaides piesaistīs gan ārzemju, gan vietējos iepirkšanās mīļotājus, savukārt festivāla dalībniekiem – uzņēmumiem būs iespēja savu vārdu darīt plašāk zināmu starptautiskajā tirgū un ievērojami palielināt pārdošanas apjomus arī tā dēvētajās „tukšajās sezonās”.

Lai notikums izskanētu visā pasaulē, bez iekšējiem resursiem „Akropolis Kaunas” festivāla popularizēšanā iesaistījis arī tādus resursus kā vispasaules tīmekļa „megazvaigznes” – Facebook, Youtube, Twitter.

Iepirkšanās festivāla „Akropolis Kaunas Christmas Shopping Festival 2010” programmā: neticamas atlaides, Ziemassvētku modes skates, dažādi brīnumi, stilistu konsultācijas, bezmaksas procedūras, jaunu produktu prezentācijas, spēles, konkursi, mākslinieku uzstāšanās.

Kauņas centrā uzbūvētais tirdzniecības un izklaides komplekss ir lielākais Baltijā un viens no lielākajiem visā Austrumeiropā. „Akropolis Kaunas” atzīts par vienu no skaistākajiem Eiropas tirdzniecības centriem. Katru dienu „Akropolis Kaunas” apmeklē vairāk nekā 40000 cilvēku, mēnesī vidējais apmeklētāju skaits ir no 1,2 līdz 2 miljoniem.

„Akropolis Kaunas” ir slavenā Lietuvas „tirdzniecības un izklaides galvaspilsēta” 80000 m² platībā. Automobiļu stāvlaukumā ir vieta 2400 spēkratiem. Tirdzniecības platības īrē apmēram 300 nomnieki; te pārstāvēti pasaulē vadošie apģērbu, apavu, kosmētikas, skaistumkopšanas un veselības preču zīmoli. Atsevišķa iela veltīta jaunākajiem apmeklētājiem – te vienkopus var iegādāties visdažādākās preces bērniem.

Kādreiz „izklaides galvaspilsētas” vietā slējās vecā Kauņas manufaktūra. Tās senie ķieģeļu korpusi ļoti efektīgi izceļas modernajā stikla un betona celtnē, piešķirot tai īpašu arhitektonisku „odziņu”. Saglabājusies pat centrālā fabrikas iela, kas tagad pārvērtusies par tūristu promenādi, kuras malās atvērts milzums visdažādāko veikalu, veikaliņu, salonu. „Akropolis Kaunas” – vislielākā veikalu izvēle Baltijas valstīs un Austrumeiropā!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45724106sec.