Viļņā atvērsies jauna viesnīca - «Park Inn Vilnius North»

Lietuvas galvaspilsētas Viļņas ziemeļos 2011.gada 31.martā savas durvis vērs vaļā jauna viesnīca - Park Inn Vilnius North (www.parkinn.com), kas pievienosies Rezidor Hotel group viesnīcu tīklam.

Viesnīca piedāvās 84 istabiņas, tai skaitā 79 ir divvietīgos numuriņus un 5 biznesa istabiņas, kā arī 7 būs ģimenes numuriņi un 1 istabiņa ir domāta cilvēkiem ar īpašām vajadzībām.

Visās istabās ir pieejams Wi-Fi bezmaksas internets. Numuriņi ir aprīkoti ar dušu, WC, televizoru. Biznesa istabiņās ir pieejams arī aprīkojums, lai varētu pagatavot kafiju/tēju. Viesnīca ir padomājusi arī par smēķētājiem, jo 14 numuriņos varēs smēķēt.

Viesnīcas restorānu var apmeklēt vienlaicīgi 60 apmeklētāji. Restorāna piedāvājumā ir starptautiskā virtuve, bet ar nelielu lietuviešu nacionālās virtuves pieskārienu.

Bārā ir iespējams veldzēt slāpes jebkurš, jo šeit piedāvājumā ir dažādi dzērieni, kā arī varēs pasūtīt īpašas uzkodas no bāra piedāvājuma sortimenta.

Vasarā gardo maltīti un atveldzējošos dzērienus varēs malkot uz terases.

Viesnīcā ir iespējams arī rīkot biznesa pasākumus speciālā konferenču zālē, kuru var sadalīt divās dāļās. Konferences dalībniekiem tiks piedāvātas gan pusdienas, gan vakariņas, bet īsām konferencēm būs pieejamas kafijas pauzes. Telpās viss tiks pakārtots apmeklētāju vēlmēm.

Kopēšanas, faksa un pasta pakalpojumi būs pieejami bezmaksas, kā arī būs pieejams Wi-Fi bezmaksas internets visā viesnīcā.

Apmeklētājiem būs ierīkota speciāla veļas mazgātava.

Viesnīcas apkārtnē iekārtota bezmaksas autostāvieta. Viesnīcas uzņemšanā būs speciāls seifs, lai apmeklētāji savas dārgākās lietas varētu atstāt drošā vietā un neuztraukties par tām.

Kontakti:

Park Inn Vilnius North

Ukmergés str. 363, LT – 06327, Vilnius, Lithuania

Telephone: +370 5 238 8000; Fax: +370 5 238 8555

E-mail: info.vilnius@rezidorparkinn.com

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR
Laipni lūgti Šrilankā – smaidu valstī! Latvia Tours
Debesskrāpji un koloniālā stila savrupmājas, lielveikali un ielu tirdziņi, krāšņi Rietumu modes apģērbi un tradicionālās sarongas, ātri sporta | Skatīt vairāk
no 757 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 28.03.2024 - 04.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Uzņēmumi


Riga Islande Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Nikos Travel
,


Estravel Latvia
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.56803703sec.