Druskininkos tika iedegts pasaulē lielākais LIKE simbols

Lietuvai ir vēl viens unikāls tūrisma objekts – pasaulē lielākais "LIKE" simbols, kas paredzēts sociālajiem tīkliem. Šī zīme, 7. novembrī, tika iedegta uz pasaules labāko slēpošanas trašu pieciniekā iekļautās Druskininku "Snow Arena" ēkas fasādes apmēram 50 metru augstumā. Pilsētu, kurā stāvēs pasaulē lielākais "LIKE" simbols, vēl pagājušajā gadā izvēlējās sociālo tīklu lietotāji, izmantojot speciālu kampaņai "Like'able Lietuva" izstrādāto Pilsētu sacensību aplikāciju. 

"No šī brīža ne tikai Druskininkiem, bet arī visai Lietuvai piederēs vēl viens unikāls tūrisma objekts – pasaulē lielākais LIKE simbols, paredzēts sociālajiem tīkliem. Lai ieinteresētu un piesaistītu mūsdienu tūristus, ir svarīgi piedāvāt oriģinālas, nestandarta, iedvesmojošas lietas un jo vairāk to Lietuva varēs piedāvāt, jo lielāka būs tās pievilcība un atpazīstamība pasaules kontekstā", – runāja Valsts tūrisma departamenta galvenā padomniece dr. Raimonda Balnienė.

"Pateicos Druskininku cienītājiem un sabiedrībai, kas atbalstīja Druskininkus šajā konkursā. Druskininki kļūst arvien skaistāki, tos mīl visi cilvēki Lietuvā. Tas panākts, pateicoties harmoniskai sabiedrībai. Druskininkus veidojam visi kopā, šos centienus novērtēja arī gandrīz 8 tūkstoši sociālo tīklu lietotāju, kas atbalstīja kūrortu konkursā", – "LIKE" simbola prezentācijas laikā teica Druskininku mērs Ričardas Malinauskas. 

Pagājušā gada beigās, kad kļuva zināms sacensību uzvarētājs, Druskininku pašvaldības mēram Ričardam Malinauskam tika piešķirta simboliska LIKE zīmes kapsula, kura simbola iedegšanas ceremonijas laikā tika piepildīta un tādā veidā tika atstāts vēstījums nākamajām paaudzēm. Dokumentu, kurš tika ievietots kapsulā, parakstīja Lietuvas Republikas ministrs Evaldas Gustas, Valsts tūrisma departamenta pie Saimniecības ministrijas galvenā padomniece dr. Raimonda Balnienė un Druskininku pašvaldības mērs Ričardas Malinauskas. Kapsula kopā ar simbolisku dokumentu tās vidū tiks ielikta rāmī un eksponēta Druskininkos, kompleksā SNOW ARENA.  

"Like" simbols Druskininkos atklājās kā Lietuvas reklāmas kampaņas sociālajos tīklos "Like'able Lietuva" rezultāts – pirmajā kampaņas īstenošanas gadā Lietuva savāca vairāk nekā 1 000 000 "like'u" – tik daudz interakciju sociālajos tīklos ir veikuši kampaņas cienītāji. Tomēr ar to kampaņa neapstājas un Lietuvas tēls sociālajos tīklos arī turpmāk tiks aktīvi veidots. Ir sagaidāms, ka "Like'able Lietuva" kampaņas nepārtrauktība sociālajos tīklos atļaus arī turpmāk veicināt vietējo un ienākošo tūrismu, potenciālos tūristus iepazīstinās ar Lietuvas kultūru un interesantiem objektiem, sniegs tūristiem noderīgus padomus par to, ko var darīt, ieraudzīt un piedzīvot mūsu valstī. 





KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 31.03.2024 Pastaigas vecpilsētā gida pavadībā Liepājas reģiona TIB
Katru sestdienu un svētdienu plkst. 12.00, gids ar zaļi sarkano Liepājas karodziņu rokās gaidīs pie koncertzāles “Lielais dzintars”. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.45004892sec.