Igaunija nāk klajā ar vēl nebijušu ceļojumu plānotāju ģimenēm - #kidsknowbEST (video)

„Kids Know Best” jeb „Bērni zina labāk” ir jauns rīks, kurā bez maksas ikvienam interneta lietotājam pieejams Igaunijas tūrisma oficiālajā mājaslapā VisitEstonia.com. Rīks piedāvā iespēju ar dažiem peles klikšķiem bez maksas iegūt aizraujošu ģimenes brīvdienu ceļvedi. Turklāt piedāvāti šeit tiek tikai pašu bērnu atzīti tūrisma galamērķi.

Igaunija ir viens no iecienītākajiem brīvdienu galamērķiem Latvijas ģimenēm, tomēr itin bieži izvēle, kurp doties, ir par labu jau pazīstamām vietām, kuras ir tuvāk mājām. Lai mudinātu ceļotājus ar bērniem paplašināt savu apvārsni Igaunijas izzināšanā, oficiālajā Igaunijas tūrisma vietnē Visit Estonia izveidots jauns, ērts bezmaksas rīks ģimenes ceļojuma plānošanai. Nav noliedzams, ka ceļojot kopā ar bērniem, ģimenes izvēlas apmeklēt vietas, kas ir izklaidējošas bērniem, kā arī vecākiem. Tieši tāpēc jaunais rīks izveidots, izceļot tieši tos galamērķus, kurus par interesantiem atzinuši paši bērni.

Šīs mājaslapas koncepts ir unikāls, jo piedāvā vien ar dažiem klikšķiem saņemt tieši savai ģimenei piemērotu ceļojuma maršrutu. Tomēr, jo īpašāku šo rīku padara tas, ka lapas saturs veidots koncentrējoties uz bērnu viedokli par aizraujošākajiem tūrisma galamērķiem ģimenēm. Portālā ietvertā informācija izvēlēta, noskaidrojot bērnu viedokļus, kuri ir fantāzijas pilni un izceļ aspektus, kas pieaugušam cilvēkam paliktu nepamanīti. Tas viss apkopots gan galamērķu aprakstos, gan arī foto attēlos un video.

Viss, kas nepieciešams, lai izmantotu šo aizraujošo ceļojuma plānotāju, ir dators, telefons vai planšete ar interneta pieslēgumu. „Kids Know Best” aizraujošais ceļojuma plānotājs lūdz atzīmēt kritērijus plānotajam ģimenes ceļojumam – dienu skaitu, bērnu vecumu, vai priekšroka tiktu dota aktīvākām, vai mierīgākām brīvdienām, pilsētai vai brīvai dabai. Atzīmējot šos četrus kritērijus, lapa nekavējoties sakombinē visām ģimenes vēlmēm atbilstošu ceļojuma maršrutu, kuru iespējams saņemt e-pastā, vai iepazīties ar to mājaslapā. Precīzākai ceļojuma plānošanai, pie katra no objektiem pievienots arī veicamais attālums un laiks, kas jāpavada ceļā.

Lai par ērto rīku uzzinātu pēc iespējas vairāk cilvēku, Visit Estonia ceļotājus aicina ar ceļojuma laikā gūtajiem iespaidiem dalīties sociālajos tīklos, pievienojot #kidsknowbEST.

Plašāka informācija: http://www.visitestonia.com/lv/kidsknowbest


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 01.04.2024 Taizeme - dažādām gaumēm Estravel Latvia
Taizeme - piedzīvojumi // atpūta spa kūrortos // Izvēlieties ceļojumu atbilstoši savai gumei! Piedzīvojumu ceļojumiem - atlaides! | Skatīt vairāk
no 367 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Uzņēmumi


Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
,


Limbažu TIC
,


Valmieras TIC
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.42831182sec.