Pērnava – ideāls galamērķis SPA brīvdienām

Ir tik skaisti izbraukt ārpus ierastās vides un nonākt vietā, kur tiksi lutināts ar dažādām relaksējošām aktivitātēm. Un vislabāk to darīt, nemērojot pārlieku garu ceļu. Tepat Igaunijā atrodami unikāli SPA kompleksi un viesnīcas, kas piedāvā neiedomājamākās SPA procedūras, kā arī citas izklaides iespējas - tostarp boulingu, ūdens parku, minigolfu u.c. Turklāt teju visas Pērnavas SPA viesnīcas atrodas blakus skaistajai pludmalei, kas nodrošina fantastisku skatu pa viesnīcu numuriņu logiem.

Atpūta ar ģimeni

Vislabākais veids, kā pavadīt brīvo laiku, ir kopīgi ar ģimeni. Taču bieži vien SPA un ģimene šķiet nesavienojama kombinācija, jo mazajiem atpūtniekiem atpūta pirtīs ne vienmēr šķitīs pietiekami jautra nodarbe. Tādēļ ir vērts ieguldīt nedaudz laika un izpētes, lai atrastu ģimenei visdraudzīgāko relaksācijas centru. Piemēram, viens no šādiem ģimeņu kompleksiem atrodas Pērnavas „Tervise Paradiis”. Tajā ir ne tikai SPA centrs, bet arī lielākais ūdens parks Igaunijā, kas ikvienu bērnu izklaidēs līdz patīkamam pārgurumam. Tikmēr viesnīcas SPA daļa piedāvā dažādas relaksējošas procedūras, kas vecākiem ļaus atgūt spēkus pēc enerģiskā ūdens parka apmeklējuma. Savukārt „Rannahotell” piedāvā pat bērnu masāžas, kas mazajiem rakariem tīri labi ietu pie sirds.

Aktīvā rekreācija

Aktīvāki atpūtnieki noteikti ir iecienījuši vietas, kur tiek piedāvātas ne vien relaksējošas masāžas un burbuļvannas, bet arī kādas sportiskākas aktivitātes, ppiemēram, aerobikas un pilates, kā arī peldēšana un pat boulings. Šādas iespējas Pērnavā piedāvā teju katra viesnīca, un viena no populārākajām ir „Tervise Paradiis”. Savukārt „Strand SPA & Conference Hotel” piedāvā ko īpaši interesantu – minigolfu. Šis minigolfs iekārtots, velnišķīgas tēmas iedvesmots, tādējādi apmeklētājiem radot īpaši jautru atmosfēru. Turklāt to iespējams noīrēt arī privātiem pasākumiem, piemēram, dzimšanas dienas ballītēm un pat privātajiem minigolfa turnīriem draugu vai kolēģu starpā.

Arī joga un kustību nodarbības kļūst arvien pieprasītākas aktivitātes, pateicoties to maģiskajām īpašībām ļaut prātam atslēgties, kamēr ķermenis veic harmoniskas kustības. Un šādas iespējas piedāvā „Estonia Resort Hotel & SPA”. Šeit iespējams izmēģināt ne vien jogu, bet arī dejošanas nodarbības, pilates un pat t.s. Aerial Yoga, kas ļauj piedzīvot jogu pavisam citā līmenī – atrodoties zīda šūpuļtīklā nedaudz virs zemes.

Pirtis ikvienai gaumei

Apmeklējot SPA, neatņemama sastāvdaļa ir pirtis. Tā ir viena no mierpilnākajām aktivitātēm, kas uzlabo ikkatra veselību un, protams, garīgo stāvokli. Kārtīgi iztvaicēties un aizbēgt no ikdienas raizēm – tas būtu jāizbauda ikvienam. Pērnavas populārā viesnīca „Tervise Paradiis” piedāvā pirtis, kuru iedvesma nākusi no teju katra pasaules nostūra – sākot no Japānas un beidzot ar seno Persiju. Arī „Viiking Hotel SPA” piedāvā unikālu pieredzi pirtīs, tām atrodoties īpaši iekārtotā interjerā, kas atgādina senatnīgu alu. „Strand SPA & Conference Hotel” savukārt nodrošina ne vien klasiskās un tvaiku pirtis, bet arī karsto lavas akmeņu krēslus, kur baudīt vēl nebijušas sajūtas.

Iegrimsti SPA pasaulē

Protams, galvenais relaksējošo centru apmeklējuma iemesls ir pilna SPA programmas izbaudīšana. Masāžas un citas līdzvērtīgas procedūras dara neiedomājamas lietas, atbrīvojot cilvēku no ikdienas raizēm un saspringtiem muskuļiem. Hidroterapija, elektroterapija un kineziterapija ir unikālas procedūras, katrai koncentrējoties uz konkrētām problemātiskajām ķermeņa zonām, un tās piedāvā viesnīca „Viiking SPA Hotel”. Turpat arī ir iespēja izbaudīt karsto lavas akmeņu vai Indijas galvas masāžas.

„Rannahotell” jaunatklātajā „Anika” SPA kompleksā ieviesta visnotaļ liela dažādība ar relaksējošām procedūrām. Kompleksa piedāvājums īpaši izceļas ar dažādām ietīšanas procedūrām, tostarp jūras sāls un aļģu ietīšana, kā arī īpašā ietīšana ķermeņa tvirtuma saglabāšanai. Un vai esi kādreiz izmēģinājis zviedru masāžu vai taizemiešu pēdu masāžu? Ja ne, tad šī būtu īstā vieta, kur to izbaudīt.

Veselība pirmajā vietā

Tikpat svarīgi, cik prast izbaudīt kārtīgu atpūtu, ir arī laikus noteikt savu veselības stāvokli un to, kādas potenciālās kaites cilvēku var piemeklēt. Piemēram, „Viiking SPA Hotel” viesiem tiek sniegta iespēja veikt arī profilaktiskās veselības pārbaudes, nodrošinot modernākās tehnoloģijas. Šeit speciālisti veiks rūpīgus izmeklējumus un sniegs profesionālus ieteikumus nepieciešamajiem ārstēšanas procesiem. Savukārt SPA centrā „Health Centre & Hotel Wasa” ārstēšanai ir mazliet citādāka pieeja, piemēram, parafīna vaska procedūra, ārstnieciskā vingrošana un dažādi izmeklējumi, lai pārliecinātos par viesu veselības stāvokli, pirms uzsākt jebkādas tālākās procedūras.

Idejas, kur doties SPA brīvdienās Pērnavā, meklē šeit.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 04.03.2024 - 03.04.2024 Bērni ceļo bez maksas! 2+2 ģimenei Estravel Latvia
Ģimenes atpūta Ēģiptē - 7 naktis, lidojums, transfēri, AI // 2 pieaugušajiem un 2 bērniem // | Skatīt vairāk
no 1700 EUR
Publiskā ekskursija ar gidu Zeltiņos Alūksnes TIC
6.aprīlī pulksten 11:00 atvērtā ekskursija Kodolraķešu bāzē Zeltiņos ar gidu. | Skatīt vairāk
no 2.00 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37183189sec.