Iepazīsti neparastas un neordināras naktsmītnes Igaunijā

Kāpēc gan nakšņošanai rezervēt "istabu parasto", ja jau nākamā ceļojuma naktsmītne var būt ar īpašu stāstu vai auru? Šīs īpašās vietas ir kaut kas vairāk nekā tikai vieta, kur vienkārši pārlaist nakti.

Ohessāres vējdzirnavas

Apmeties vietā, kas sniegs neaizmirstamas izjūtas, uzlādējot ikvienu apmeklētāju ar pozitīvu emocionālo lādiņu un ļaujot izbaudīt senās tradīcijas un dzīves veidu. Romantiskais Sāremā salas simbols - staba dzirnavas, atrodas Serves pussalā, netālu no Ohessāres krasta klintīm. Šī ir vieta, kur krastā šļācas nebeidzami viļņi un saule spīd 2200 stundas gadā. Izmanto iespēju pārnakšņot šajā unikālajā un interesantajā vietā. Šeit gūtās emocijas vēl ilgi nezudīs no atmiņas! Brokastu groziņā atradīsi visu, kas nepieciešams možai atmodai un sparīgai dienas uzsākšanai - gardu maizi, kafiju un svaigi spiestu sulu.

Senlaiku mājiņa "Pähkli"

Ja meklējat kaut ko īpašu,senlaicīgu un savdabīgu, tad šī senā pirts mājiņa ir lieliska vieta atpūtai un relaksācijai Hījumā. Mājiņa ir būvēta no resniem baļķiem un tai ir velēnu jumts. Mājā ir pirts. Senlaiku mājiņa "Pähkli" ir piemērota ģimenēm ar bērniem, jo šeit bērni var meklēt piedzīvojumus pašu radītā pasakā, bet vecākiem ir pieejams viss nepieciešamais, lai jauki atpūstos. Mājā ir virtuves stūrītis, kā arī jauku pieredzi piedāvā āra virtuve. Lauku sētas pagalmā dzīvo trīs īpaši mīļas alpakas.

Ninas mājas

Ninas ciems ir vecākais no Peipusa piekrastes zvejnieku ciemiem - tas izveidojies jau 17. gadsimta otrajā pusē (Nos Derevnja). Ziņas par pirmajām zvejnieku ģimenēm atrodamas 1582. gadā. Savu darbību ar nosaukumu "Ninas mājas" mēs uzsākām 2006. gada septembrī. Gan ziemā, gan vasarā piedāvājam izmitināšanas pakalpojumus, rīkojam izbraucienus ar smailītēm pa Peipusa ezeru un citām ūdenskrātuvēm, gājputnu vērošanu un makšķerēšanu, kā arī pastāvīgi meklējam veidus, kā padarīt dzīvi un Zemes vēl vienkāršāku un interesantāku.

Raganas māja - nakšņošana raganu valstībā

Raganu valstība, kas atrodas Veru apriņķī, piedāvā nodarbes ikvienam - gan ģimenēm, gan arī mazām un lielām grupām. Ja vēlaties apmeklēt un pavadīt nakti pasaulē mazākajā un īpašākajā valstiņā, tad dodieties uz Uhtjerves Senlejas Raganu valstību Veru apriņķī. Šeit Jūs sagaidīs raganu ģimene, kas iepazīstinās Jums Raganu valstības īpašumus un pastāstīs dažādas leģendas. Mēs piedāvājam arī naktsmītnes - mājīgas istabas galvenajās ēkās, bet tiem, kas vēlas mazliet ekstrēmāku atpūtu, piedāvājam savdabīgu pieredzi, nakšņojot mājiņās uz vistas kājas.

Piekaramā telts - nakšņošana starp debesīm un zemi

Taevaskodas Tūrisma un Atpūtas centrs piedāvā unikālu iespēju pavadīt nakti starp zemi un debesīm. Piekaramās telts uzstādīšanu ierobežo tikai debesis. Vairāk nav nepieciešams nakšņošanai teltī meklēt līdzenu vietu uz zemes, pietiek vienīgi ar kādu koku, un labākā teltī nakšņošanas pieredze var sākties. Piekaramajās teltīs var nakšņot 7 cilvēki. Atpūtas centram ir 2 divvietīgas piekaramās teltis un 1 trīsvietīga piekaramā telts. Vienmēr pastāv iespēja iznomāt vēl papildus teltis. Teltis uzstādām zem priedēm, kur skaidrā laikā var vērot arī zvaigznes. Parasti teltis uzstādām 1-1,5 m virs

Uz ūdens esoši mucas kempingi Atpūtas centrā "Paekalda"

Atpūtas centrs "Paekalda" piedāvā unikālu iespēju naktsmītnēm uz gleznainā Rummu karjera ezera, nakšņojot mucas kempingos ar stikla sienu, kas atrodas uz ūdens. Vienā kempingā ir trīs gultasvietas. Kopā ir 5 kempingi, un piedzīvojumiem bagātu nakšņošanu vienlaikus varam piedāvāt līdz 15 interesentiem. Mēs atrodamies privātā vietā, ko ieskauj meži un ezers. No mucas kempinga stikla sienas paveras brīnišķīgs skats uz ezeru un saulrietu.

Unikāla, liela plosta māja uz Vigalas upes

Unikālā plosta māja, kas atrodas uz Vigalas upes, ir vieta, kur var noorganizēt brīnišķīgus Ziemassvētkus, rosīgu klientu vai apmācību dienu, spīdošu jubileju, neaizmirstamu salidojumu vai tveicīgus pirts svētkus! Šeit savam uzņēmumam varat noorganizēt unikālas ziemas vai vasaras dienas. Plosta mājas svinību zālē var uzņemt līdz 40 cilvēkus. No pirts loga paveras skats un apkārtējo apkārtni. No pirts lāvas var lēkt tieši upē. Uz plosta mājas terases var grilēt. Virtuvē atradīsiet visu nepieciešamo gardas maltītes pagatavošanai. Plosta māja gaida viesus visu gadu!

Saxby Skatu torņa brīvdienu mājas

Skatu torņa mājas atrodas Vormsi rietumu piekrastē, dabas aizsargājamā kaļķakmens krastā. Māju apkārtnē uzsvars tiek likts uz apkārtējo vidi, lielisks skats paveras gan uz jūru, gan arī uz mežu. Saule riet tieši pie brīvdienu māju logiem! Pirts mājā ir vieta četriem cilvēkiem, un brīvdienu mājā - pieciem cilvēkiem. Abās mājās ir pilnībā aprīkota virtuve un malkas plīts, ārā ir gāzes grils, krēsli un galds. Mājās tiek izmantota tikai saules enerģija, un ēkas ir būvētas no videi draudzīgiem materiāliem.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
JuRita mini zoo aicina ciemos! TAKA
JuRita Mini Zoo ir lieliska atpūtas vieta ģimenēm, kur iespējams iepazīties ar dažādiem dzīvniekiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.03.2024 - 25.03.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 01.03.2024 - 27.02.2024 Liepājai pērn rekordliels tūristu skaits Liepājas reģiona TIB
2023. gadā Liepājas naktsmītnēs apkalpoti 112 714 viesi, kas ir līdz šim pilsētas augstākais rādītājs naktsmītņu datu apkopošanas vēsturē. | Skatīt vairāk
Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50413394sec.