10 neparasti izklaides un apskates objekti Igaunijā

Izbaudi Igauniju, atklājot priekš sevis ko nebijušu.

Panorāmas rats "SkyWheel of Tallinn"

Baudiet Tallinu no putna lidojuma - 360 grādu pilsētas panorāma no pilnīgi jauna skatpunkta, 120 metru augstumā virs jūras līmeņa. Sniedziet sev šo iespēju ieraudzīt burvīgu skatu uz pilsētu, jūru, Ilemistes ezeru un lidostu.

Niršanas klubs "Barrakuuda "(Barrakuuda Diving Club)

Nav jābrauc uz Ēģipti vai Bali, lai izbaudītu unikālo zemūdens pasauli. Niršana Tallinā, Piritā, Harju apriņķī, Rummu karjerā, Sāremā vai kopā ar roņiem, Hījumā. Izbaudi unikālus kuģu vrakus, kā arī visas pārējās Igaunijas labākās un interesantākās niršanas vietas.

Off-road jeb safari apkārt Aidu karjeram

Tiem, kam prasās pēc adrenalīna - dodieties uz Ida-Viru apriņķi! Tur Jūs gaida brauciens ar apvidus automašīnām apkārt Aidu degakmens karjeram, kas ir pārplūdis ar ūdeni, Sipelgamegi, vecie nogulšņu baseini, ar ūdeni aizpildītās tranšejas, akmeņu birzs un vispār aizraujošākais skats uz karjeru. Piedzīvojumiem bagāta diena garantēta gan ziemā gan vasarā!

Igaunijas Raktuvju Muzejs

Ne katru dienu rodas iespēja nokāpt pazemes šahtā vairāku metru dziļumā. Parādiet bērniem, kā strādāja Sniegbaltītes septiņi rūķīši. Reāli interesanta vieta gan bērniem gan pieaugušajiem. Un ja vēl būsiet pasūtījuši kalnraču pusdienas – īstens pazemes dzīves baudījums garantēts.

Motorizētā skeitborda safari

Izbaudiet Igaunijas skaistākās ainavas nebijušā veidā - braucot ar motorizēto skeitbordu kopā ar mums pa priežu mežu, smilšu pludmali, pilsētas ielās un skeitborda parkos. Skeitborda safari neprasa īpašas iemaņas, galā tiek ikviens, galvenais ir gribēšana! Off-road skeitbords ir apvidus elektriskais skeitbords, kura gāze un sajūgs ir vadāmi ar rokās esošo pulti.

Izlaušanās no Pērnavas vecā cietuma

Iepazīsti Pērnavas cietumu, kuram ir sena un leģendām vīta vesture, kurā izveidots Ziemeļvalstīs un Austrumeiropā lielākais Escape istabu kompleksu. Cietums, no kura ir jāmēģina izbēgt, slēpj sevī psihozo noziedznieku noslēpumus. Jums tas ir jāizmēģina izkļūt no cietuma triju stundu laikā. Varat arī nākt vienatnē un pabūt pāris stundu prom no civilizācijas citā pasaulē!

Viesu māja "Mesi Tare"

Dodoties ceļojumā pa leģendāro Sīpolu ceļu, nepalaidiet garām iespēju izbaudīt Vecticībnieku ciematu patieso šarmu uz "vectētiņa" autentiskā velosipēda muguras. "Mesi Tare" iznomāšanai tiek piedāvāti 10 dažādi veclaicīgi retro velosipēdi. Izbaudiet pagātnes smeķi no sirds!

Narvas Upes promenāde

Narvas vēsturiskā centra apskate pastaigā pa krastmalu apmēram 967 m garumā gar Narvas upi, pili un bastiona mūriem. Promenāde atrodas Igaunijas / Eiropas Savienības un Krievijas Federāciju robežu tuvumā.

Naksnīgais izbrauciens ar kanoe laivām laternu gaismā

Romantiķi atsaucieties! Šis būs priekš Jums! Naksnīgs izbrauciens ar kanoe laivām pa Emajegi upi kā neaizmirstams piedzīvojums - laternu gaismas, naksnīgās dabas skaņas, viegla migla virs ūdens.

Kavastu plosts

Ja esat šai apvidū ir vērts izmēģināt braucienu ar plostu, jo mūsdienās šī ir vienīgā šāda upes pārbrauciena vieta Igaunijā. Plosts tika atklāts 1899. gadā pēc Kavastu muižnieka W. Wulfa rīkojuma, lai tiktu atvieglota kustība pāri Emejegi upei. Uzdāviniet sev un bērniem šo vienreizējo sajūtu!

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
Kļūsti par sesto spēlētāju! SKY24.LV
Aviobiļešu speciālie reisi vēl ir pārdošanā! Nepalaidiet garām izdevību! | Skatīt vairāk
no 180 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 13.03.2024 - 01.04.2024 Lieldienu pasākums mini ZOO "Lāčplēši" Talsu novada TIC
Mini Zoo “Lāčplēši” 31.martā no plkst. 10.00 gaida ciemos lielus un mazus uz Lieldienu lustēm ar visiem saviem četrkājainajiem draugiem. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Zaķim šodien Liela diena Liepājas reģiona TIB
30. martā no 11:00 – 15:00 Liepājas Latviešu biedrības nama lielajā zālē ģimenes aicinātas bez maksas apmeklēt Lieldienu pasākumu un aplūkot | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.52436495sec.