Visit Estonia: Tallina atzīta par labāko pilsētu attālinātam darbam 2021. gadā

Plaukstošā digitālā ekonomika un zemā dzīves dārdzība ir tikai daži iemesli, kāpēc digitālie klejotāji iemīlas Igaunijā.

Tallina ir atzīta kā #1 vislabākā pilsēta attālinātajam darbam. Attālinātais darbs mūsdienās ir ļoti populārs un kāpēc gan, lai to neizbaudītu sēžot jūras krastā vai izbaudot Tallinas pilsētas vidi. Ja vēl šaubāties, mēģināsim iedvesmot, bet pirms tam praktiska informācija par dzīvošanu Tallinā.

Kriminālā noziedzība Tallinā ir zema vai pat ļoti zema. Vidējā īres maksa par dzīvokli ir 400-600 EUR, bet dārgāki dzīvokļi atrodas centrā un vecpilsētā. Kino biļete maksā vidēji 6 EUR un labas pusdienas var paēst par 7 EUR. Mēneša abonements transportam izmaksās vidēji 30 EUR.

Uzņēmums Big 7 Travel Tallinu ierindoja kā #1 labāko pilsētu attālinātam darbam: "Galvaspilsēta izstaro valdzinājumu, kas liks jums dzīvot Baltijas valstu pasakā. Tomēr vēl svarīgāk ir tas, ka digitālā ekonomika šeit plaukst. Faktiski 99% no sabiedriskajiem pakalpojumiem pieejami tiešsaistē visu diennakti, tāpēc jums nekad nebūs problēmu ar piekļuvi internetam. Turklāt dzīves dārdzība ir salīdzinoši zema."

Ja vēlaties uzzināt vairāk par dzīves kvalitāti Tallinā un, iespējams, salīdzināt to ar kādu citu iedomāto pilsētu, to varat izdarīt tieši šeit. Kāpēc Igaunija ir labākais galamērķis, lai strādātu attālināti:

-        Tallina ir krāšņa, kompakta un dzīves rosīga. Ja esat dzirdējuši kaut ko par Igauniju, visticamāk, cik skaista ir Tallinas vecpilsēta. Labā ziņa ir tā, ka tā dzīvē ir tikpat burvīga kā attēlos. Bet Tallina ir ne tikai vislabāk saglabājusies viduslaiku vecpilsēta Ziemeļeiropā, bet arī ar katru gadu kļūst arvien vēsāka. Maz zināmi fakti: vai zinājāt, ka Tallinā ir vairākas smilšainas pludmales un šeit dzimis Dānijas karogs?

-        Skandināvija, Baltija un Sanktpēterburga atrodas tepat blakus. Tallina atrodas tajā pašā ziemeļu platumā (59 ° Z) kā Oslo, Stokholma un Sanktpēterburga. Trīs Baltijas māsas (Igaunija, Latvija un Lietuva) ir salīdzinoši mazas un viegli baudāmas ceļojuma laikā. Somijas galvaspilsēta Helsinki ir tikai 2,5 stundu prāmja brauciena attālumā no Tallinas, un Stokholma ir vienas nakts kruīza attālumā. Sanktpēterburga atrodas piecu stundu brauciena attālumā, tāpēc tur var ērti nokļūt ar autobusu.

-        Nekad nepalaidiet garām idejas par atvaļinājumiem dabā. Pusi valsts aizņem meži. Ir seši nacionālie parki, kas ir atvērti ikvienam visu diennakti, diennakts brīvība, klaiņošanas brīvība (salasiet tik daudz ogu un sēņu, cik vēlaties, kur vien vēlaties), bezgalīga piekrastes līnija un 2222 salas. Neatkarīgi no sezonas, kuru izvēlaties pavadīt šeit, jūs atradīsiet kaut ko pārsteidzošu. Piedzīvojiet baltās naktis vasarā, brauciet pa Eiropas garāko ledus ceļu ziemā un apmeklējiet vienu no pasaules skaistākajiem Ziemassvētku tirdziņiem. Kanoe pavasara plūdu laikā applūstošajās pļavās un mežos, un nepalaid garām iespēju redzēt saullēktu pār bezgalīgajām purvu ainavām.

Tallina spēj aizraut un ir lieliska vieta attālinātam darbam. Interneta kvalitāte un ātrums šeit nepievils un varat strādāt no pludmales, kafejnīcas vai izbaudot kādu no parkiem. Nomainiet savu vidi un izbaudiet Tallinu kā savu darba vidi.

Vairāk informāciju par Igaunijā var atrast mājas lapā https://www.visitestonia.com/lv

Pirms ceļojuma plānošanas apskatiet Ārlietu ministrijas mājas lapu.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Danču vakars ar Tautas mūzikas kopu Valmieras TIC
6.aprīlī plkst.18.00 Valmieras Kultūras centrā norisināsies Danču vakars kopā ar Tautas mūzikas kopu. | Skatīt vairāk
5 EUR
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Programma ANTISTRESS Rehabilitācijas centrs Jaunķemeri
Ieelpot. Izelpot. Un ļauties, lai procedūrām bagātā programma ANTISTRESS Jūs ved 10 dienu ceļojumā prom no stresa atstātajām sekām - tuvāk | Skatīt vairāk
no 700 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.37022614sec.