Modernā tūrisma izglītība Igaunijā – studentiem un strādājošiem profesionāļiem

Pārāk bieži mēs cilvēkus uzskatām par galvenokārt racionālām būtnēm. Mēs esam pieraduši domāt, ka papildus savai spējai vienmēr pieņemt apzinātus lēmumus, mēs vērtējam materiālismu un finansiālo labklājību augstāk par visu citu. Par laimi tā nav taisnība.

Patiesībā cilvēki ir ļoti emocionāli. Galu galā mēs visi dzīvojam paši savai labklājībai. Un ar to es domāju labklājību, ko sniedz prāta un ķermeņa līdzsvars. Mēs visi meklējam emocionālo līdzsvaru.

Jo vecāka kļūst mūsu sabiedrība, jo turīgāki kļūst cilvēki, jo lielāka ir vajadzība pēc pakalpojumiem, kas ļauj mums sasniegt šo līdzsvaru. Nav nekāds pārsteigums, ka lejupslīdes laikā labsajūtas un spa pakalpojumu sektors pieaug.

Nozares tendenču analīzes rāda, ka vispārējā segmenta izaugsme ir bijusi apmēram 20-35% gadā. Un pastāv uzskats, ka šī tendence saglabāsies vēl vairākus desmitus gadu.

Džeimss Hollerans, PhD

Tourism Ecole Hoteliere De Lausanne, Šveice

Pērnavas Koledžas Vieslektors

Lai atbildētu uz mūsu sabiedrības vajadzību, Igaunijas Tartu Universitātes Pērnavas Koledža piedāvā jaunu iespēju - iegūt akadēmisko labsajūtas un spa tēmas izglītību. Mēs varam uzskatīt novecojošos, turīgus iedzīvotājus, kas ir pietiekami izglītoti, lai rūpētos par savu veselību un labsajūtu, par modernu tendenci. Modernai tendencei ir nepieciešama moderna izglītība.

Galvenajā Igaunijas tūrisma izglītības centrā – Pērnavas Koledžā – Jūs varat iegūt starptautisko Maģistra grādu „Labsajūtas un Spa Projektēšanā un Vadībā “. Tajā pašā laikā pastāv iespēja piedalīties starptautiskā Vasaras Universitātē – „Spa Tūrisms Apvienojumā ar Igaunijas Kultūras un Dabas Mantojumu“.

Šīs divas programmas ir unikālas – tūkstošiem kilometru rādiusā nav citu akadēmisko mācību iespēju, kas tik tieši koncentrētos uz labsajūtu un spa. Labsajūtas un spa vadības studiju piedāvāšana vēsturiskajā Baltijas jūras kūrortpilsētā ar mantojumu, jūru, atpūtas iespējām un spa padara tās īpaši nozīmīgas un atšķirīgas. Īstu spa apmeklēšana, spa procedūru izmēģināšana, daļēja mācīšanās brīvā dabā, reāla prakse uzņēmumos ir daļa no studiju procesa.

Latvijā ir vairāki spēcīgi tūrisma kūrorti, kur tiek piedāvāti labsajūtas un spa pakalpojumi. Un tomēr, daudz ārzemju tūristu apmeklē Baltijas valstis kā vienotu galamērķi. Tas acīmredzami prasa lielāku sadarbību un dalīšanos zināšanās šo valstu starpā. Labsajūtas un spa izglītības iegūšana Igaunijā, veidojot starptautisku tīklu un ienesot Latvijā jaunas zināšanas, var būt īstais risinājums šajā sfērā.

Galu galā – Pērnava atrodas tikai 2 stundu brauciena attālumā no Rīgas. Ja Jūs vēlaties iegūt citādāku tūrisma izglītību, nevis tikai Tūrisma Vadību vai Tūrisma Biznesu, padomājiet par Pērnavu. Gan maģistra studijas, gan Vasaras universitāte ir piemērota pašmācību iespēja esošiem studentiem un jau strādājošiem profesionāļiem.

Uzmanību! Pieteikšanās termiņš gan labsajūtas, gan spa vadības programmās tuvojas beigām, pasteidzieties!

Plašāka informācija http://wellnesseducation.pc.ut.ee/

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Ostrava. Hokeja čempionāts Estravel Latvia
Aviobiļetes un viesnīca. // Nenokavējiet aviobiļešu iegādi uz Otavu - Hokeja Pasaules čempionāts jau drīz! Vietu skaits ierobežots | Skatīt vairāk
no 545 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 02.04.2024 Lieldienas Valmierā “Zaķim pa pēdām” Valmieras TIC
1.aprīlī no pl.11-16 ar prieku gaidīsim ikvienu – mazus un lielus uz Lieldienu svinēšanu Valmierā! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 27.03.2024 - 03.04.2024 Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” Trakai TIC
Publikācija “TRAĶU REĢIONA GARŠU KRĀSAS” | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Dome Hotel
,


Radisson Blu Latvija Conference & Spa Hotel
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


1st-studio.com
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.70710611sec.