Igaunijas restorāni – 50 labākās ēdināšanas vietas

Modernā Igaunija ir aizraujošs brīvdienu galamērķis īstiem gardēžiem. Izvēles iespējas ir ļoti plašas, un „Labākie 50 restorāni” ir lielisks sākums ceļojumam garšu pasaulē. Nāciet un izbaudiet augstākās klases ēdienu Igaunijā!

Mūsdienu Igaunija brīvi varētu būt populārs galapunkts gastronomijas un ēdiena fanātiķiem: izvēle ir plaša un līmenis ir pasaules klasei atbilstošs. Igaunijas 50 labāko ēdināšanas vietu tabulu veido nozares profesionāļi, jums nav jādara nekas cits, kā vien jāpriecājas par ēdiena baudīšanu Igaunijas

Michelin ceļveža slavenās zvaigznes mums vēl nav piešķirtas, taču Eiropas 200 labāko skaitā ir ieteiktas visai daudzas Igaunijas ēdināšanas vietas. Par Igaunijas restorānu un šefpavāru pasaules līmeņa kvalitāti liecina pat tas, ka Igaunija ir viena no tām 20 valstīm, kas jau vairākkārt aicinātas piedalīties ēdienu pasaules augstākā līmeņa konkursā Bocuse d’Or.

Katru gadu Igaunijā tiek atvērti daudzi jauni un aizraujoši restorāni un tiek reformēti un pilnveidoti esošie. Tādējādi izvēle starp labu, labāku un vislabāko kļūst arvien sarežģītāka. Šeit palīdzēs kvalitātes zīme 50 Igaunijas labākās ēdināšanas vietas.

Katru gadu Igaunijas gastronomijas elite (restorānu īpašnieki, pavāri, vīnziņi) izvēlas 50 Igaunijas labākās ēdināšanas vietas – vērtējot tiek ņemta vērā ēdiena garša, vietēju un kvalitatīvu izejvielu izmantošana, novatoriska pieeja un tehniskā kvalitāte, kā arī bezkompromisa attieksme. Ļoti svarīgs faktors ir arī noturīga kvalitāte: ēdienam jāgaršo vienādi labi un tam jābūt pasniegtam ar tādu pašu rūpību gan restorāna aktīvajā sezonā, gan mēnešos, kad apmeklētāju ir mazāk.

Atzinība tiek piešķirta četrās kategorijās:

  • „Fine dining“ jeb augstākās klases labākie visā Igaunijā. Fine dining kategorijas uzvarētājs vienlaikus ir labākais augstākās klases restorāns visā Igaunijā, un šī tabula vairs neatspoguļojas reģionālajās labāko tabulās. 2011. gada labākais otro gadu pēc kārtas bija Muhumā Pedastes ciemā izvietotais restorāns Alexander. Tam sekoja Tallinas restorāns Tchaikovskyun Tallinas restorāns Bordoo.
  • Tallinas labākie . Tallinā kā jau galvaspilsētā ēdienu kultūra ir daudzveidīga un aizraujoša. 2011. gada labākais pirmo reizi izrādījās restorāns Chedi, kas piedāvā modernu Āzijas virtuvi. Tam sekoja kafejnīca Moon, kura atrodas Kalamaja rajonā, un uz Vidusjūras virtuvi orientējies restorāns La Bottega, kurš atrodas vecpilsētā Vene ielā.
  • Tartu labākie. Par studentu pilsētas priekšrocībām pirmkārt tiek uzskatīts svaigums un pastāvīgas pārmaiņas. 2011. gada labāko restorānu pirmajā trijniekā iekļuva kafejnīca Café Truffe, itāļu restorāns La Dolce Vitaun kafejnīca Crepp, kuri atrodas pašā pilsētas sirdī.
  • Īsta igauņu virtuve. Viss, kas uztur dzīvas un ciena mūsu saknes un ēdiena tradīcijas. 2011. gada labāko ēstuvju sarakstā šajā kategorijā kopā iekļuva 14, turklāt tās netika sakārtotas pēc ieņemtajām vietām. Tās izvietotas pa visu Igauniju no Sāmsalas līdz Setumā un ir pelnījušas, lai uz tām aizbrauktu vienalga no cik lielas tālienes.

Kā tiek izraudzītas Igaunijas 50 labākās ēdināšanas vietas?

Galīgā Igaunijas labāko ēdināšanas vietu tabula tiek veidota kā visu viedokļu summa un ļoti demokrātiski: katrs tabulai ieteiktais restorāns pats gūst iespēju ieteikt citus. Šāda pieeja nodrošina kvalitatīvu, taču pietiekami plašu vērtētāju loku un godīgu rezultātu – konkurentu darbība tiek pastāvīgi pieskatīta un gan mazas atkāpes, gan jaunus risinājumus profesionāļi pamana vēl ilgi, pirms tos pamana klienti. Katrs var balsot par pieciem dažādiem restorāniem, tabulas uzvarētājs vienlaikus iegūst arī Igaunijas labākās ēdināšanas vietas titulu.

„50 Igaunijas labākās ēdināšanas vietas“ nav saistītas ar agrāk Igaunijā notikušo labāko restorānu konkursu Hõbelusikas (Silverspoon).

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Iedvesmojies savam sapņu ceļojumam! Latvia Tours
NORĀDI VĒLMES -> SAŅEM PIEDĀVĀJUMU ČARTERCEĻOJUMAM 30 MIN LAIKĀ MĒS PALĪDZĒSIM SAPŅIEM ĪSTENOTIES! ;) | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.04.2024 - 30.04.2024 Pavasara brīvdienas TURCIJĀ Atlantic Travel
Pieejamās cenas, lielisks serviss, siltā jūra, grezna dabas vide - viss jums un jūsu komfortam. | Skatīt vairāk
no 425 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 18.04.2024 - 30.04.2024 ALBĀNIJA jau no 30.05. Latvia Tours
Klimats ir ideāli piemērots tiem, kam patīk siltums un saule, bet kas nevēlas karstumu. Temperatūra vasarā svārstās no 25 līdz 28 grādiem pēc Celsija | Skatīt vairāk
no 589 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.04.2024 - 27.04.2024 Aktuālās izstādes Liepājā Liepājas reģiona TIB
Iepazīsties ar šī brīža aktuālajām izstādēm Liepājā – ieplāno un iedvesmojies! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Kaļķu vārti
,


Baltic Beach Hotel & SPA
,


Restaurant Elefant
,


Hercogs Mārupe
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.71071696sec.