Igaunijā norisinās atklātais jūras burāšanas čempionāts jeb Muhu Vain regate

No 2013. gada 13. līdz 20.jūlijam norisināsies Igaunijas atklātais jūras burāšanas čempionāts jeb Muhu Vain regate. Muhu Vain regate ir lielākās un prestižākās burāšanas sacensības Baltijas reģionā.  Jau otro gadu regatē piedalīsies  vienīgā Latvijas Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA.

Muhu Vain regate norisināsies jau 56 reizi un tajā jau savu dalību ir pieteikušas 111 jahtas no Igaunijas, Lietuvas, Somijas, Krievijas un Latvijas. Latviju šogad regatē pārstāvēs četras jahtas: RA, Belatrix, Guru un Arabella.

Regates dalībnieku reģistrācija un atklāšanas cermonija norisināsies š.g. 14.jūlijā Hāpsalas jahtklubā.  Pirmais starts paredzēts 14. Jūlijā no Hāpsalas uz Helterma. Nākamajās dienās regates maršruts turpināsies uz Kuivatsu, Pērnavu un regates finišs būs Romasārē. Regates dalībnieku apbalvošana paredzēta 20.jūlijā , Romasāres jahtklubā.

Sieviešu burāšanas komanda ar jahtu RA pagājušajā sezonā piedalījās Muhu Vain regatē un guva neatsveramu pieredzi.

Komandas mērķis ir popularizēt burāšanu kā aktīvu, izglītojošu, dažādām sabiedrības un vecuma grupām pieejamu sporta vai atpūtas veidu, kā arī nest Latvijas vārdu pasaulē.

Šogad komanda strādāja pie tehnikas un uzlaboja komandas sadarbību. Gatavojoties Muhu Vain regatei, komanda startēja Latvijas jūras burāšanas čempionātā un ieguva 6.vietu. "Cīņa bija spraiga un komanda ir vērā ņemami uzlabojusi savus rezultātus. Igaunijā šogad startēsim LAT LYS grupā, kurā būs līdzvērtīgāka konkurence", pastāstīja komandas kapteine Ieva Kaļķe

Sacensību norise vienmēr ir azartisks un aizraujošs process, Tādēļ jahtas RA komanda aicina visus interesentus sekot līdzi regates norisei regate mājas lapā www.muhuvain.ee.

Sieviešu burāšanas komandu atbalsta: SIA "DSV Transport", SIA "Recesuss"  'GreenIce' un SIA "Santa un Partneri".

Papildus informāciju par komandas RA gaitām regatē var iegūt pie komandas kapteines Ievas Kaļķes tālr: 25646964


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara Vidusjūras kruīzi ar Costa Estravel Latvia
Vidusjūras kruīzs ar Costa / no Savonas uz Romu / 6 naktis / aprīlis - maijs / pilna ēdināšana | Skatīt vairāk
no 519 EUR
Maroka - Āfrikas eksotika  Estravel Latvia
Krāsu, aromātu un iespaidu pilna - eksotiskā Maroka. Piedzīvojumu ceļojums - no Kasablankas līdz Marakešai // -20% ekskursiju tūrei, rezervējot | Skatīt vairāk
no 559 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Jaunie pavasara atpūtas ģalamērķi Estravel Latvia
Ieskatieties - sākas pavasara ceļojumu galamērķu izpārdošana! Tunisija, Grieķijas salas, Albānija... | Skatīt vairāk
no 369 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.89367008sec.