Tūristi Tallinā tagad var iznomāt planšetdatoru ar audio gidu par pieejamām cenām

Tallinas lidostā un kruīza kuģu piestātnē Tallinas ostā tūristiem sāk sniegt jaunu pakalpojumu: katrs, kurš ierodas Tallinā, var iznomāt planšetdatoru ar bezlimita internetu 3G, kuram ir noderīgi pielikumi, kas var palīdzēt tūristam labāk orientēties Igaunijas galvaspilsētas dzīvē.

Jaunais pakalpojums iGO24 aptver neliela planšetdatora Samsung ar iebūvētu audio gidu nomu, kura izmēģinājuma versija tiek piedāvāta bez maksas piecās valodas (krievu, angļu, vācu, somu un franču). Tuvākajā nākotnē planšetdatorā parādīsies pielikums, kurā tiks atzīmētas iespējamās vietas, kas var interesēt tūristu: bāri, restorāni, klubi, viesnīcas, ievērojamās vietas, muzeji un tā tālāk.

"Katrs tūrists jebkurā pasaules valstī saduras ar vienām un tām pašām problēmām: viņam nepieciešams lēts internets un informācija par to, kurp aiziet un ko apskatīt,- pastāstīja projekta vadītājs un kompānijas iGOonline valdes loceklis  Jevģēnijs Jakovļevs. - Mūsu idejas oriģinalitāte ir tā, ka mēs izdomājām, kā apmierināt abas šīs vajadzības vienlaicīgi."

Pēc viņa vārdiem, pakalpojuma cena tūristiem drīzāk ir simboliska – planšetdatora noma par 1 dienu sastāda tikai 3 eiro. Par šo naudu tūrists var neierobežoti lietot internetu 3G un visus iepriekš uzstādītos pielikumus, kurus cilvēks pieradis izmantot ikdienas dzīvē.

"Man šķiet, ka pasākums ļoti labi iekļaujas elektroniskās pilsētas koncepcijā. Igaunija vienmēr bija līdzīgu inovatīvu pasākumu ieviešanas avangardā, un ne jau nejauši tieši mūsu valstī tika izdomāts šāds jaunums," piebilda Jakovļevs.

Kompānija iGOonline ir inovatīvs sākums, kas bāzējas uz igauņu kapitāla.


 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 22.03.2024 - 03.04.2024 LIELDIENU IZPĀRDOŠANA Novatours
Ķer savu ceļojumu ar izdevīgu cenu! Ceļo ar ģimeni vai draugiem un saņem atlaidi! | Skatīt vairāk
6 trending travel destinations for 2024 airBaltic
Venture beyond the ordinary and enjoy the picturesque views, historical sights, and pristine nature of the Balkans. | Skatīt vairāk
79 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 30.03.2024 Lieldienu brīvdienas outlet ciematā ViaJurmala
Lieldienu atrakcijas visai ģimenei ar animatoriem. Pasākuma vadītājs - Lieldienu zaķis. Putnu būrīšu meistarklase. Olu krāsošanas darbnīca. | Skatīt vairāk
Riga Reggae Acoustic Valmieras TIC
6.aprīlī pl.18.00 kultūrtlpa Akustika ielūdz uz sirsnīgu, mīlestības un miera pilnu vakaru pozitīvās regeja noskaņās ar apvienību RIGA Reggae | Skatīt vairāk
15 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.50922894sec.