Šogad Igaunija priecēs ar mūziku un aktīvo atpūtu

Arī šis gads sagādās patīkamus pārsteigumus ikvienam Igaunijas viesim, kurš vēlas izbaudīt kultūru Igaunijas pilsētās, veselīgu nedēļas nogali pie dabas vai aktīvas brīvdienas nododoties ziemas sporta veidiem! Viss tas - īsa brauciena attālumā no Latvijas!

2015. gads Igaunijā paziņots par Igaunijas mūzikas gadu, kas nozīmē, ka visa gada garumā Igaunijā norisināsies dažādi grandiozi un neparasti koncerti. Dažādām gaumēm saistoši muzikāli pasākumi norisinās jau janvārī un februārī. 22. janvārī Tallinā sākas džeza festivāls ''Talvejazz'' jeb ''Ziemas džezs'', kas norisināsies līdz pat 14. martam. Festivāla ietvaros koncertus sniegs mūziķi no Igaunijas, Īrijas, Francijas un Spānijas. Akadēmiskās un senās mūzikas cienītājiem plašu koncertu programmu ar Igaunijā un pasaulē pazīstamu solistu un vokālo ansambļu dalību piedāvā no 30. janvāra līdz 8. februārim notiekošais ''Mustonen Festivāls'', kas jau otro gadu tiek organizēts, godājot igauņu vijolnieku, diriģentu un senās mūzikas ansambļa ''Hortus Musicus'' vadītāju Andresu Mustonenu.

Atpūtas iespējas Igaunijā ziemas laikā ir ļoti plašas, un ko saistošu sev atradīs ikviens ziemas sporta veidu cienītājs. Aktīva un sportiska atvaļinājuma pavadīšanai svaigā gaisā ir daudz iespēju – slēpošana, snovbords, pārgājieni sniega kurpēs un braucieni ar somu kamanām, slidošana un slidošanas pārgājieni. Turklāt janvārī un februārī norisinās arī plaša mēroga sporta sacensības. No 28. janvāra līdz 3. februārim Igaunijas ziemas galvaspilsētā Otepē norisināsies IBU Atklātais Eiropas Čempionāts biatlonā, un uz to šogad plāno ierasties aptuveni 400 sportistu no 35 valstīm. Vien dažas dienas pēc šī ievērojamā pasākuma - 7.februārī Igaunijas ziemeļos norisināsies Alutaguses slēpošanas maratons, bet 15.februārī Tartu pulcēsies slēpotāji, lai piedalītos Igaunijas populārākajā un dalībniekiem bagātākajā slēpošanas maratonā. Šogad Tartu maratons norisināsies jau 43. reizi.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pilna Servisa Līzings Passat Europcar
Pilna Servisa Līzinga piedāvājums VW Passat Variant MY24 Elegance. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 26.03.2024 - 05.04.2024 Sagaidīsim pavasari Augšdaugavas novadā! TAKA
Gaidām apmeklētājus mūsu dabas objektos Augšdaugavas novadā. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.03.2024 - 05.04.2024 Pieteikšanās MKD Augšdaugavas novadā TAKA
‘’Mājas kafejnīcu dienas 2024’’ Augšdaugavas novadā šogad notiks 27.- 28.jūlijā | Skatīt vairāk
Atklājam Turcijas sezonu! CelojumuBode.lv
Piedāvājumā mazcenas viesnīcas ar izlidošanu no Rīgas un Viļņas kā arī LUX viesnīcas ar vilinošām sezonas sākuma cenām... | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.16230011sec.