Lētas un mazbudžeta brīvdienas piedāvā Igaunija

Brīvdienām nav jānotiek tikai reizi gadā. Igaunija ir lieliska vieta, kur atpūsties, neiztukšojot savu krājkasīti. Daži padomi, kā ieplānot lētas brīvdienas.

Igaunija ir populārs brīvdienu galamērķis tās vēsturisko pilsētu, skaistās dabas, draudzīgo vietējo iedzīvotāju un izdevīgo cenu dēļ. Līdzīgi kā citās plaukstošās Eiropas valstīs, cenas var atšķirties un gan vietējie, gan valsts viesi novērtē cenu dažādību. Daži gudri padomi mazbudžeta brīvdienām Igaunijā:

Domā kā vietējais

Jūties Igaunijā kā mājās, apmetoties Bed&Breakfast tipa naktsmītnē vai kempingā vasarā. Lētie hosteļi un viesnīcas pilsētas centrā būs lieliski piemērotas tiem, kuri vēlas uzreiz iejukt Igaunijas pilsētas dzīvē.

Izvairies no tūristu vietām pilsētu centros

Iepērkoties vai dodoties izklaidēties, izvairies no pilsētu laukumiem, tomēr neizslēdz tos no sava maršruta pavisam, jo parasti cilvēku lielajai uzmanībai ir labs iemesls, piemēram, unikālā viduslaiku arhitektūra. Ņem vērā, ka foršu un lētu vietu tu vari atrast pavisam netālu no populārām tūristu vietām.

Ēd ārā

Lai gan vairums kafejnīcu un ēdnīcu piedāvā īpašos pusdienu komplektus par aptuveni 3,00 eiro (ēdienkartē meklē vārdus päevapakkumine vai päeva), visā pilsētā izkaisītie lielveikali piedāvā siltas maltītes līdzņemšanai. Nopērc plastmasas galda piederumus vai vēl labāk - ietaupi naudu un paņem līdzi pats savējos - un pusdieno kādā no daudzajiem Igaunijas parkiem vai zaļajām zonām.

Igaunijas krogos tiek piedāvāti dažādi ēdieni no vieglām uzkodām līdz kārtīgām maltītēm ar vairākiem ēdieniem cenās no 3,00 līdz 8,00 eiro, kas ir lieliska un lēta alternatīva restorānu maltītēm. Veģetāriešu ēdieni (igauņu valodā taimetoit) arī parasti ir pieejami vairumā pilsētas krogu, un daudzviet iespējams nokomplektēt porciju pašam pēc savas patikas.

Ej kājām un brauc ar velosipēdu

Lai gan ir simtiem un pat tūkstošiem iemeslu, kādēļ pārvietoties ar kājām vai velosipēdu, Igaunijas pilsētas un ciemi bieži vien ir tik kompakti, ka braukt ar autobusu vai taksometru nemaz nav nepieciešams.

Dodies uz laukiem

Ņemot vērā, ka pusi no Igaunijas teritorijas klāj meži, izvairīties no laukiem ir gandrīz neiespējami, turklāt nekas nevar būt lētāks par tiem. Pāris dienas vai nedēļas Igaunijas neskartajā dabā nāks par labu tavai dvēselei un maciņam.

Atceries - pašas labākās lietas dzīvē nāk par brīvu

Iesaisties vietējā dzīvē - igauņi varbūt ir nedaudz rezervēti, taču viņi ir ļoti izpalīdzīgi, ja mēs paši tā varētu teikt. Apspriedies ar vietējiem un citiem ceļotājiem, lai saņemtu vērtīgus padomus par labākajām apskates vietām, notikumiem un īpašiem piedāvājumiem, kas padarīs tavas mazbudžeta brīvdienas vēl neaizmirstamākas.

Kā redzi, ir daudz iespēju aizvadīt kolosālas un jautras brīvdienas Igaunijā, ceļojot pa lēto. Iesūti savas fotogrāfijas un seko citu ceļotāju piedzīvojumiem Igaunijā Visit Estonia sociālo mediju lapās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Daiļslidošanas sacensības  Valmieras TIC
No 6. līdz 7. aprīlim Valmieras Olimpiskā centra ledus hallē notiks starptautiskas daiļslidošanas sacensības “Wolmar Spring Cup 2024”. | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 05.04.2024 Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā TAKA
Mājas kafejnīcu dienas Augšdaugavas novadā. Pieteikšanās līdz 5.aprīlim. | Skatīt vairāk
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 21.03.2024 - 30.03.2024 DENISS PASHKEVICH TRIO Valmieras TIC
29. martā pl.19:00 kultūrtelpā Akustika viesosies Deniss Paškevičs, Kaspars Rolšteins un Arkādijs Gotesmans festivāla “JAZZ ROOM FEST ’24” | Skatīt vairāk
20 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.492064sec.