LIDO turpina attīstību Baltijā, atverot trešo restorānu Tallinā (video)

Latvijas lielākais sabiedriskās ēdināšanas uzņēmums LIDO turpina savu attīstību ārvalstīs, atverot jau trešo restorānu Igaunijas galvaspilsētā Tallinā. Jaunais restorāns atrodas tirdzniecības centrā Mustamäe, un tā izveidē LIDO investējis 1,2 miljonus eiro.

"Teju septiņu gadu laikā kopš pirmā LIDO restorāna atvēršanas Tallinā esam labi iepazinuši kaimiņvalsts tirgu, un līdzšinējie rādītāji liecina, ka arī Igaunijas iedzīvotāji ir paguvuši iemīļot mūsu ēdienu garšu, kvalitāti un daudzveidību. Trešā restorāna atvēršana Tallinā bija loģisks solis mūsu attīstībā un rādītājs, ka LIDO plāni Igaunijā ir nopietni un tālejoši. Ļoti ceram, ka LIDO Mustamäe kļūs par klientu vidū tikpat iecienītu atpūtas vietu kā abi pārējie mūsu restorāni Tallinā," stāsta Rita Auziņa, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja.

Jaunais restorāns atrodas tirdzniecības centra 2. stāvā, un tā plānojuma pamatā ir LIDO tradicionālais atklātās virtuves princips, gatavojot ēdienu klientu acu priekšā un ļaujot katram sakomplektēt maltīti atbilstoši savām vēlmēm. 617 kvadrātmetru plašajā klientu zālē vienlaikus iespējams apkalpot 360 klientus.

LIDO Mustamäe klientiem būs pieejams bagātīgs piedāvājums – teju 200 dažādu ēdienu, tostarp gaļas un dārzeņu pamatēdieni, zupas, plašs salātu bārs, pankūkas, saldie ēdieni, daudzveidīgs dzērienu sortiments, kafija, smalkmaizītes un daudz kas cits. Jaunajā restorānā strādās 100 darbinieku.

LIDO darbību Tallinā uzsāka 2009. gadā, atverot restorānu tirdzniecības centrā Solaris Tallinas centrā. Pērnā gada martā tika atvērts LIDO restorāns rekonstruētajā tirdzniecības centrā Ülemiste. Līdz ar tā atvēršanu 2015. gadā LIDO apgrozījums Igaunijas tirgū pieaudzis par teju 55%, salīdzinot ar 2014. gadu. Izdevies palielināt arī klientu skaitu – pērn Igaunijā apkalpoti par gandrīz 40% vairāk klientu nekā 2014. gadā.

"LIDO attīstība Tallinā notiek atbilstoši iecerētajam – ņemot vērā, ka kopš LIDO Ülemiste atklāšanas nav pagājis pat gads, par ilgtermiņa rezultātiem spriest ir pāragri, tomēr pirmie rādītāji priecē un norāda uz to, ka igauņi LIDO konceptu un kvalitāti novērtē. Igaunijas sabiedriskās ēdināšanas tendences ir samērā līdzīgas kā Latvijā, tāpēc zinām izaicinājumus, ar ko jārēķinās, bet vienlaikus esam optimistiski un gatavi strādāt, lai iegūtu stabilas līderu pozīcijas arī Igaunijā," uzsver R. Auziņa.

Jaunais LIDO restorāns atrodas tirdzniecības centrā Mustamäe, Tammsaares ielā 104a. Restorāna atklāšana notika vienlaikus ar tirdzniecības centra atklāšanu piektdien, 12. februārī, un tajā piedalījās AS LIDO īpašnieks un Padomes priekšsēdētājs Gunārs Ķirsons, AS LIDO Valdes priekšsēdētāja Rita Auziņa un LIDO uzņēmumu vadītāja Igaunijā Vilve Tuulmets.


KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Pavasara tirgus Lietuvā Ignalinos rajono TIC
20.aprīlī no plkst.8. Ignalinas Laisves laukumā notiks pavasara gadatirgus! | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 20.03.2024 - 01.04.2024 Apvienotie Arābu Emirtāti - kūrorti Estravel Latvia
Pēdējās vietas atpūta Dubaijas kūrortos. 24.03. un 31.03. // 8 nakrtis viesnīcā, brokastis | Skatīt vairāk
no 605 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 15.03.2024 - 29.03.2024 Īpaši piedāvājumi 𝐮𝐳 𝐌𝐚𝐝𝐞𝐢𝐫𝐮 Latvia Tours
Lieliskie klimatiskie apstākļi padara šo salu par īstu floras paradīzi. Šeit arī atrodas viens no skaistākajiem pasaules botāniskajiem dārziem Jardim | Skatīt vairāk
no 745.00 EUR
ZIEDOŠĀ HOLANDE! Vēl 10 vietas! Latvia Tours
🌷🌷🌷VISSKAISTĀKAIS PAVASARIS IR TUR, KUR IR ZIEDI! Hildesheima, Amsterdama, Keukenhofas ziedu dārzs, Volendama | Skatīt vairāk
no 350 EUR

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.24962807sec.