KONKURSS: Piedalies un laimē Kristīnes un Kristapa Liepiņa grāmatu «PAMIRS mana sirds mīlestībā»

Travelnews.lv sadarbībā ar Kristīni un Kristapu Liepiņu aicina piedalīties konkursā un laimēt izcilu grāmatu «PAMIRS mana sirds mīlestība»:
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Balvas uzvarētāja ir Arta Kraukle

Šī ir viena no šajā gadā visvairāk lasītākajām un pirktākajām piedzīvojumu ceļojumu grāmatām Latvijā! Tā spējusi radīt pamatīgu intrigu pat tādu lasītāju vidū, kurus alpīnisma ekspedīciju tēma parasti īpaši neuzrunā. Kāpēc tā? Iespējams tāpēc, ka grāmata nav tikai par kalnos kāpšanu, bet arī par mīlestību, kura ir visur esoša, visiekļaujoša un pāri visam. Arī pāri augstkalnu virsotņu smailēm.
Divi latviešu kalnos kāpēji vienā no pasaules nomaļākajiem nostūriem. Divas Pamira augstkalnu virsotnes, kuras ir augstākas par 7000 metriem. Divas reizes par mata tiesu no nāves… Izdzīvojot šo patieso notikumu virkni tapusi grāmata “PAMIRS mana sirds mīlestībā”. Jo īpaši būtiski – šis stāsts tiek izstāstīts no sievietes skatu punkta, cenšoties atrast atbildes uz mūžīgo jautājumu par to, kāpēc cilvēki kāpj kalnos balansējot uz nebūtības robežas. Šī ir debija, ar kuru Latvijas dokumentālās prozas žanrā sevi piesaka ceļotāji, piedzīvojumu meklētāji un Latvijā labi zināmie alpīnisti Kristaps un Kristīne Liepiņi. Grāmatas pirmā tirāža tika izpirkta trīs nedēļu laikā pēc tās izdošanas. No maija sākuma grāmatnīcās pieejama jau otrā grāmatas piedruka.

Kas jādara Facebook.com lietotājiem?

3. Komentārā (zem konkursa ziņojuma sociālajā tīklā) ieraksti personas vārdu, kura ļoti priecātos par šo grāmatu savā īpašumā. 

Konkursa noteikumi:
1. Par konkursa dalībnieku var kļūt ikviens Latvijas iedzīvotājs ar savu privāto Facebook.com profilu.
2. Konkursa norises laiks: 12.05.2021. – 14.05.2021.
3. Konkursa uzvarētājs tiks noskaidrots izlozes kārtībā starp visiem Facebook.com lietotājiem, kuri būs pareizi izpildījuši visus konkursa noteikumus.
4. Konkursa balva tiks izlozēta 14.05.2021. plkst. 15:00.
5. Konkursa uzvarētāju paziņos Travelnews.lv portālā šajā rakstā.
6. Konkursa uzvarētājam līdz 17.05.2021 pulksten 11:00, jānosūta ziņojums (Message) sociālajā tīklā Facebook.com, norādot savu e-pasta adresi un tālruņa numuru.
7. Travelnews.lv sazināsies ar uzvarētāju 17.05.2021 līdz pulksten 13:00.
8. Ja uzvarētājs nesazināsies ar Travelnews.lv noteiktajā laikā, Travelnews.lv patur tiesības, izmantot balvu citam konkursam vai aktivitātēm.

Grāmatas autoru Instagram konti:

Grāmatas izdevējs: Zvaigzne ABC

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 03.04.2024 - 20.04.2024 👉EKSKURSIJU CEĻOJUMI JEBKURAI GAUMEI! Latvia Tours
Brīnišķīga iespēja skatīt unikālus dabas, vēstures un mākslas pieminekļus, piedalīties vietējos svētkos, fiestās un festivālos, iepazīties ar | Skatīt vairāk
no 53.00 EUR
3 dienas Romā un Vidusjūras kruīzs Estravel Latvia
9 naktis - 2 naktis Romā un 7 nakšu kruīzs ar MSC Vidusjūrā // Īpašais piedāvājums | Skatīt vairāk
no 1058 EUR
Putnu vērošanas pārgājiens Veclaicenē! Alūksnes TIC
Vērosim putnus Peļļu dabas takā. Tikšanās vieta pie Ilgāja dabas mājas 27.aprīlī pulksten 10:00, šeit varēs atstāt arī auto. Koordinātes GPS 57 | Skatīt vairāk
Būsim pazīstami Latgale, Sēlija! TAKA
Skolēnu ekskursijas Augšdaugavas novadā! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.53025484sec.