Daugavpils tūrisma piedāvājumu popularizēs starptautiskajā tūrisma izstādē „Balttour 2017”

No 3. līdz 5.februārim, strādājot vienotajā Latgales reģiona stendā,  Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma un informācijas aģentūras speciālisti Daugavpils pilsētas tūrisma piedāvājumu popularizēs Latvijas tūrisma gada lielākajā pasākumā - tūrisma izstādē-gadatirgū „Balttour 2017”.

Izstādes apmeklētājiem tiks piedāvāta jaunā Daugavpils pilsētas tūrisma karte, tūrisma ceļvedis “Daugavpils 2017”, kurā apkopota vispusīga informācija par apskates objektiem, Daugavpils cietoksni, Daugavpils Marka Rotko mākslas centru, Šmakovkas muzeju, muzejiem un ekspozīcijām, sakrālo mantojumu, kultūras centriem, Daugavpils teātri, amatniekiem, aktīvo atpūtu, ēdināšanas iespējām un naktsmītnēm. Jaunums ir arī Daugavpils ēdienkartes brošūra, kurā iekļauta informācija par sabiedriskās ēdināšanas uzņēmumiem, kas piedāvā Daugavpils virtuves firmas ēdienus, kā arī informatīvais buklets “3K info”, kurā apkopota informācija par kultūras, izklaides, sporta pasākumiem, tūrisma objektiem u.c.

Izstādes apmeklētājiem tiks rīkota viktorīna, kuras dalībnieki, atbildot uz uzdotajiem jautājumiem, saņems balvas, kuras sarūpējusi Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma un informācijas aģentūra, Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs un zinātkāres centrs “Zinoo”.

Daugavpilī darbu sākuši vairāki jauni tūrisma objekti: Šmakovkas muzejs, Sikspārņu centrs, Latgalē pirmā un vienīgā Medicīnas vēstures ekspozīcija, kvesta istaba, veikparks, Baltijā pirmais velo parks, kurš darbojas pilsētvidē un piedāvā 4 dažādas zonas – skeitparku, asfaltētu velo trasi, piedzīvojumu trasi un bērnu trasi, kuros 2017.gada tūrisma sezonā  tiek  laipni gaidīti apmeklētāji.

Lielisks ceļvedis Latvijas iepazīšanai izstādes laikā būs halle „Apceļo Latviju!”, kur visi četri Latvijas reģioni – Kurzeme, Zemgale, Vidzeme un Latgale – prezentēs savu 2017. gada tūrisma un atpūtas piedāvājumu. „Balttour 2017” apmeklētājiem būs iespēja arī iepazīt dažādu valstu kultūras, ēdienus un unikālus tūrisma objektus, ko hallē „Atklāj pasauli!” prezentēs 40 valstu tūrisma pārstāvniecības, viesnīcas, transporta kompānijas un citi ar tūrismu saistīti uzņēmumi.

Popularizējot tūrisma 2017.gada tūrisma piedāvājumu, šogad jau aizvadītas trīs starptautiskās tūrisma izstādes-gadatirgi Somijā, Nīderlandē un Lietuvā, kuros apmeklētāji izrādījuši lielu interesi par Daugavpili. Vēl gaidāms darbs starptautiskajās tūrisma izstādēs Igaunijā un Vācijā - Minhenē un Berlīnē. 

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 25.03.2024 - 05.04.2024 Pavasaris Lubānas mitrājā Madonas TIC
Aicinām sajust un sadzirdēt īstu pavasari 6. aprīļa putnu dienās pie Lubāna ezera | Skatīt vairāk
Latvija
,,Higiēna renesansē” Bauskas pilī Bauskas TIC
Bauskas pils rīkotā Senā dzīvesveida skolas nodarbība piedāvā uzzināt, kāda bija higiēnas kultūra renesansē. | Skatīt vairāk
6 populārākie brīvdienu galamērķi šogad airBaltic
Dodies neaizmirstamos piedzīvojumos un baudi Balkānu pasakainos skatus, vēsturiskās vietas un neskarto dabu. | Skatīt vairāk
79 EUR
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavpils TIC
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


Park Hotel Latgola semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::1.75381494sec.