Daugavpils teātrī notiks Racoco teātra viesizrāde «Septiņi Vecpuiši»

 22. martā plkst. 19.00 RaCoco teātris piedāvās Daugavpils teātra skatītājiem muzikālu komēdiju „Septiņi vecpuiši”.

Muzikālā komēdija “Septiņi vecpuiši” skatītājus lutinās un kutinās ar dziesmām, komiskām situācijām, spilgtiem un ilgi prātā paliekošiem tēliem.

 Dzīvespriecīgo stāstu izdzīvos Latvijā populāri aktieri un komiķi – Mārtiņš Vilsons vai Juris Strenga, Gunārs Placēns, Rihards Lepers vai Edgars Lipors, Āris Rozentāls, Jānis Jarāns, Dainis Porgants, Jānis Kirmuška, Imants Vekmans un vienīgā dāma vecpuišu kolektīvā Ginta Krievkalna vai Jūlija Ļaha. Par muzikālo pavadījumu rūpēsies taustiņu virtuozs Gints Žilinskis vai Ēriks Avotiņš.

 Izrāde ir turpinājums jau vairāku tūkstošu skatītāju zināmajam iestudējumam “Septiņas vecmeitas”.  Vai tā ir likteņa ironija, vai vienkārši nejauša sakritība, bet līdzīgi kā iepriekš minētajā izrādē – kādā pansijā, kuras iemītnieki šoreiz ir vīrieši, strādā gados jauna un skaista meitene. Aizņemta ar mācībām augstskolā un darbu pansijā, meitene atstājusi novārtā savu privāto dzīvi, kuru, šarmanti kungi ar spilgtām rakstura iezīmēm, apņemas nokārtot. Skatītāji izjutīs īstu jautrību vērojot kā vecpuišiem veiksies savedēju lomā.

 Mārtiņš Vilsons – “Bez krietnuma un mīlestības latviešu tauta nevar pastāvēt. Smalks humors ir zelta vērts”.

 Rihards Lepers –  “Gadi un laikmeti mainās, bet cilvēku pārdzīvojumi, problēmas un attiecības paliek nemainīgas. Lai kāds būtu laikmets, bez mīlestības cilvēki nevar izdzīvot”.

 RaCoco teātra izrādi  „SEPTIŅI VECPUIŠI” baudāmu radījuši režisors Ivars Lūsis, tērpu  māksliniece Jūlija Ļaha, horeogrāfe Ieva Biteniece, muzikālais repetitors Ginta Krievkalna.

 Biļetes uz izrādi var iegādāties Biļešu paradīze tirdzniecības vietās un www.bilesuparadize.lv . Vairāk nekā desmit cilvēku kolektīvam atlaides, sīkāka informācija - info@racoco.lv (link sends e-mail)

 Papildus informācija:

www.racoco.lv

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
MOSTIES DABĀ Cēsu novadā! Cēsu TIC
Brīvdienu ceļevdis līdz ar pavasara ienākšanu dabā palīdzēs arī Tev mosties no ziemas miega un baudpilni tvert neskaitāmās iespējas, ko piedāvā | Skatīt vairāk
Latvija
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 02.04.2024 - 20.03.2024 Māra Upmane – Holšteine un Goran Gora Valmieras TIC
19. aprīlī, 19:00 "Akustika" ielūdz uz unikālu un sirsnīgu tikšanos mūzikā ar Astro’n’out solisti Māru Upmani – Holšteini un viņas vīru, | Skatīt vairāk
20 EUR
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 16.04.2024 - 22.04.2024 Pilnvērtīgs laiks sev! Via Vitalité
Via Vitalité ir četru zvaigžņu svara korekcijas un labsajūtas centrs Aizputē. Piedāvājam programmas "Pamata","Exstra","Relax". Zvaniet +371 20 605 553 | Skatīt vairāk
no 145 EUR
Rīko konferences un seminārus Bauskā! Bauskas TIC
Iepazīsties ar Bauskas novada konferenču un semināra telpu piedāvājumu! | Skatīt vairāk
Uzņēmumi


Park Hotel Latgola
,


Daugavpils TIC
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs
,


Daugavpils Marka Rotko mākslas centrs semināru telpas
,

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.48003101sec.