Mūžībā devusies Latgales tūrisma profesionāle Lolita Kozlovska

Ar dziļām skumjām paziņojam, ka pēkšņi un negaidīti 2018. gada 15. novembrī pārtrūkusi Lolitas Kozlovskas dzīvība.

Viņa profesionāli un atbildīgi daudzu gadu garumā pildījusi darba pienākumus kā Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūras vecākā eksperte tūrisma jomā un allaž spējusi dalīties sirsnībā un labestībā ar ikvienu sadarbības partneri, kolēģiem un nozares profesionāļiem.

Lolita Kozlovska dzimusi Daugavpilī 1969. gada 20.decembrī. Skolas gaitas aizvadījusi Daugavpils rajona Špoģu vidusskolā. Pēc tam studējusi Latvijas Universitātes Filoloģijas fakultātē, kur 1993. gadā ieguvusi maģistra grādu žurnālistikā. 2007. gadā Vidzemes augstskolā ieguvusi maģistra grādu uzņēmējdarbības vadībā ar kvalifikāciju — tūrisma nozares uzņēmuma vadītājs.

Lolita Kozlovska vairākus gadus ir bijusi SIA "Lauku Avīze" Daugavpils biroja vadītāja un Latgales reģiona korespondente (1993 – 2002). Kopš 2004. gada strādāja tūrisma nozarē, bija valdes locekle biedrībā "Daugavpils novada tūrisma informācijas centrs". No 2016. gada strādāja kā vecākā eksperte tūrisma jomā Daugavpils pilsētas pašvaldības tūrisma attīstības un informācijas aģentūrā.

Strādājot tūrisma jomā, piedalījusies vairāk nekā 20 starptautiskajās tūrisma izstādēs Latvijā, Lietuvā, Igaunijā, Polijā, Krievijā, Baltkrievijā un Zviedrijā ar mērķi popularizēt Daugavpils pilsētas, Daugavpils novada un Latgales tūrisma piedāvājumu. Kopš 2005. gada Lolita Kozlovska ir bijusi dažādu tūrisma konkursu vērtēšanas komisiju locekle, augstākās izglītības iestāžu eksaminācijas komisiju locekle, studentu bakalauru un maģistra darbu tūrisma jomā recenzente, dažādu organizāciju rīkoto gidu kursu lektore. Tāpat arī ir realizējusi daudzus vietējas un starptautiskas nozīmes projektus, izstrādājot jaunus tūrisma maršrutus, ceļvežus, kartes, brošūras, tūrisma attīstības plānus, tūrisma koncepcijas, mārketinga materiālus. Lolita Kozlovska ir autore un līdzautore "Latvijas Avīzes" tematiskajiem izdevumiem, grāmatas "Veļ viļņus Daugavpils" (autors Dainis Īvāns) konsultante, 2016. gadā izdotās grāmatas "Šmakovkas vēstures grāmata" sastādītāja.

Šis nedziestošais darba gars un īpašā mīlestība pret Latgali un Latviju nav bijusi nepamanīta un Lolita 2016. gada februārī, izstādes "Balttour 2016" ietvaros, ieguva BalticTravelnews.com direktora Aivara Mackeviča dibināto balvu "Gada cilvēks tūrismā 2015", nominācijā "Tūrisma informācijas centra vadītājs".

Sadarbojoties ar Travelnews.lv redakciju, Lolita allaž spēja atbildēt nekavējoties, pat tad, ja jautājums varēja pagaidīt. Viņa labprāt sniedza padomus un dalījās viedokļos par dažādiem jautājumiem.

No visas sirds izsakām līdzjūtību Lolitas Kozlovskas ģimenei, tuviniekiem, kolēģiem, tūrisma nozares pārstāvjiem un ikvienam, kam ticis viņas sniegtais siltais padoms vai palīdzība!

Lolitas Kozlovskas izvadīšana viņas pēdējās dzīves gaitās norisināsies pirmdien, 2018. gada 19. novembrī, plkst. 11:00 Višķu Svētā Jāņa Kristītāja Romas katoļu baznīcā.

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 29.03.2024 - 31.03.2024 Lieldienas Tukuma Pilsētas parkā Tukuma TIC
Tradicionālo svētku svinības jau atkal Tukuma pilsētā! Lieldienu izdarības, radošās darbnīcas, spēles, rotaļas, trušu māja un kazlēni, muzikālā | Skatīt vairāk
Brauc ar skolēniem uz Bauskas novadu! Bauskas TIC
Izzini Bauskas novadu, brauc pavasara ekskursijā kopā ar klasi! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.92291093sec.