Daugavpilī pirmo reizi notiks «Muzikālās bankas 2018» noslēguma ceremonija

Gada vērtīgāko popa un roka dziesmu aptaujas "Muzikālā Banka 2018" noslēguma pasākums ar iemīļotāko Latvijas mūziķu dalību un tiešsaistes fināla balsojumu notiks Daugavpilī 2019. gada 9. februārī. Par vērtīgākās dziesmas titulu  cīnīsies "Prāta Vētra", Dons, "Musiqq", Intars Busulis, Aija Andrejeva, Mesa, The Sound Poets, Double Faced Eels, Bermudu divstūris, Ivo Fomins, Jauno Jāņu orķestris, Jānis Stībelis, Markus Riva, Tautumeitas un citi iemīļoti mākslinieki. No 2018. gada 10. decembra, uzsākta biļešu tirdzniecība uz pasākuma ģenerālmēģinājumu un noslēguma ceremoniju.

Finālšova radošais producents Jānis Kļaviņš atzīst, ka "Muzikālā Banka" būs nepieredzēti krāšņa, temperamentīga un viesmīlīga, kas piestāv Daugavpilij un Latgales reģionam kopumā. "Mēs turpināsim labi iesakņotās tradīcijas, lai mūziķi to sauktu par gada gaidītāko ballīti, bet skatītāji azartiski justu līdzi visiem māksliniekiem," stāsta J.Kļaviņš.

Savukārt latviešu populārās mūzikas radiostacijas Latvijas Radio 2 direktors Armīns Ronis pauž gandarījumu par to, ka sabiedriskais medijs jau 18 gadus var piedāvāt populārās mūzikas "fotogrāfiju" gada griezumā: "Muzikālās Bankas popularitāte no dziesmu iesniedzēju un aptaujas dalībnieku puses ir nemainīgi augsta. Līdz finālam nokļūst labākie no labākajiem vai, pareizāk sakot, klausītāju iemīļotākie no iemīļotākajiem. Latvijas Radio 2 auditorija – vairāk nekā pusmiljons klausītāju nedēļā – ir, iespējams, viens no objektīvākajiem sietiem vērtīgāko dziesmu noteikšanā. Tāpēc finālšovs nekad nav licis vilties," uzsver A.Ronis.

"Muzikālā Banka" ir Latvijas Radio 2 radio šovs, kurā jau 18 gadus ar klausītāju balsojumu tiek noteiktas vērtīgākās un mīlētākās pašmāju dziesmas. Latvijas Radio 2 ēterā "Muzikālā Banka" skan trīs reizes nedēļā – otrdienās un ceturtdienās plkst. 14:05 un sestdienās no plkst. 12:10. Ar klausītāju balsojumu tīmekļa vietnē www.muzikalabanka.lv tiek noskaidrotas nedēļas, mēneša un gada vērtīgākās popa un roka dziesmas. Lielais fināla balsojums, kurā piedalīsies katra mēneša aptaujas populārākās dziesmas, sāksies 2019. gada 3. janvārī un ilgs līdz 31. janvārim.

"Muzikālās Bankas" aptauja noslēdzas ar vērienīgu apbalvošanas ceremoniju, kurā piedalās to dziesmu autori un izpildītāji, kuru darbi no radio klausītāju un žūrijas puses tiek novērtēti visaugstāk. Pateicoties Daugavpils pilsētas finansiālam atbalstam, "Muzikālās Bankas 2018" noslēguma ceremonija notiks Daugavpils Olimpiskajā centrā 2019. gada 9. februārī. Biļetes uz apbalvošanas ceremoniju un tās ģenerālmēģinājumu pieejamas "Biļešu Paradīze" tirdzniecības vietās.

KOMENTĀRI

(vārds) Ieraksti rezultātu

SADAļU ATBALSTA:

 
Ceļojumu un atpūtas piedāvājumi:
Skolēnu pavasara ceļvedis Jelgavas reģionālais tūrisma centrs
Noderīgs materiāls skolēniem un ģimenēn plānojot pavasara atpūtu Jelgavas pusē. | Skatīt vairāk
Latvija
Lubānas mitrāja putnu vērošanas pastaiga Madonas TIC
Lubāna mitrājs un tā apkārtne var lepoties ar dažādām putniem un citām pievilcīgām dzīvotnēm. Aicinām braucienā uz Īdeņas un Kvāpānu zivju | Skatīt vairāk
Atpūtas un ceļojumu piedāvājumi 24.03.2024 - 31.03.2024 Gaismas apsolījums koku stāstos Madonā Madonas TIC
1.aprīlī, LVM Kalsnavas arborētums aicina uz pasākumu “Koku stāsti gaismai”, ar tradicionālo dziedāšanas grupu “Saucējas” un krāsainām | Skatīt vairāk
Medus nokrāsās Bauskas novadā Bauskas TIC
Iepazīsti medu un atklāj tā daudzveidīgās īpašības radošajās meistarklasēs! | Skatīt vairāk

Par mums / about us | Ētikas kodekss | Reklāma un Sadarbība | Kontakti | Autortiesības | Partneriem
All rights reserved © 2002 - 2024 BalticTravelnews.com | Design & maintenance © 2000 - 2024 1st-studio.com

 
Total Timed::0.36062694sec.